Dit zijn de eerste beelden van ‘Ferry’ (video)

Heerlijke televisie…

Fans van de succesvolle Undercover-reeks kunnen hun hart ophalen, want sinds dit weekend zijn zowel de teaser trailer als de eerste stills van de Nederlandse Netflix original film Ferry gedeeld door Netflix. De film is een prequel van de serie en vertelt de backstory van onze favoriete Brabander Frank Lammers alias Ferry Bouman en zijn Daan (gespeeld door Elise Schaap).

Het verhaal

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte.

Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Bekijk hier de eerste beelden…


Foto’s: Netflix

You May Also Like

The Rock lanceert eigen ‘eerlijke’ tequila

Nu nog zout en schijfjes citroen… Tequila… de keren wij erin zijn gevlogen kunnen ...

Wij losten de ‘Tablet of MenStyle’ op EOTB Double Dutch-babe Jamecia

Vergeet Temptation Island, vergeet Love Island, wil je keiharde actie en drama van een ...