“All or Nothing”, de docu-reeks over Juventus die je niet mag missen

Binnenkort te zien op Amazon Prime

Amazon Prime en documentaires over de grootste voetbalploegen, laten we stellen dat het scoort. Nadat clubs als Borussia Dortmund, Manchester City en Tottenham Hotspur al aan de beurt kwamen is het nu de beurt aan ‘De Oude Dame’, Juventus.

Zo krijgen we in ‘All or Nothing Juventus’ te zien hoe het reilt en zeilt bij de mannen van trainer Andrea Pirlo. Hoe groot is de druk bij jongens als Cristiano Ronaldo, Dybala, Morata of Gianluigi Buffon? Hoe groot is de honger naar die ultieme beker, de Champions League?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Juventus (@juventus)

We krijgen het allemaal te horen dankzij de vele interviews die afgenomen zijn, van de grootste sterspeler tot de man die het veld in orde maakt. “All or Nothing Juventus” zal later dit jaar te zien zijn op Amazon Prime. De exacte datum is vooralsnog onbekend. Wordt vervolgd…

En zij die al een voorproefje willen, hier is de trailer…

Cover: Instagram Juventus

You May Also Like

Zakdoek van wenende Messi te koop aangeboden voor 1 miljoen dollar

Er zit genetisch materiaal in… aldus de verkoper “Dit is het slechtste en verdrietigste ...

Zo ziet een roadtrip van NY naar Miami in een F1 eruit

Dat kan alleen een stunt zijn van Red Bull Als er één mondiaal bedrijf ...

BMW trapt vandaag het Belgisch wielerseizoen af

De komende weken hebben we een date met onze zetel Dit weekend gaat het ...