Netflix kondigt tweede seizoen Belgische ‘Into the Night’ aan

Geregisseerd door de Belgische regisseur Nabil Ben Yadir

Vandaag kondigt Netflix de cast en het productieteam van het tweede seizoen van de Belgische Netflix Original serie Into The Night aan. Het tweede seizoen van Jason Georges Into the Night werd geregisseerd door de Belgische regisseur Nabil Ben Yadir, bekend van films zoals Les Barons, La Marche en Dode Hoek, en de Franse regisseur Camille Delamarre (Balthazar, The Way, Last Call). Belgische acteur Anton Kouzemin (Unit 42, La Fôret, La Trêve, Le cri du Homard) maakt zijn opwachting in de nieuwe afleveringen en vervoegt de terugkerende cast uit het eerste succesvolle seizoen, waaronder Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Jan Bijvoet en Babetida Sadjo. Into The Night is gecreëerd en geschreven door Jason George (Narcos, The Blacklist), met als executive producers Jason George en Tomek Bagiński (The Witcher, The Cathedral).

In dat eerste seizoen zagen we al een diverse en internationale cast uit België, Frankrijk, Turkije, Duitsland, Italië, Polen en Rusland, en die internationale cast is nu nog verder uitgebreid. In het tweede seizoen zien we nieuwe personages uit Nederland en Spanje die zich aansluiten bij de groep overlevenden in de post-apocalyptische serie.

Belgische regisseur Nabil Ben Yadir: “Ik was onder de indruk van de sterke acteerprestaties en de mengeling van talen in Into the Night. De cast komt werkelijk uit alle hoeken van Europa en iedereen bracht zijn eigen cultuur en ervaringen mee naar de set, en wonderbaarlijk werkte dat heel erg goed. Op de set hoorde je Frans, Arabisch, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch, Turks, Engels en Pools en toch verstonden we elkaar, want uiteindelijk spreken we allemaal dezelfde taal. Het aansturen van deze mix van personen met elk zijn eigen achtergrond was heel verrijkend voor mij, een unieke ervaring die ik enorm waardeer.”

OVER INTO THE NIGHT SEIZOEN 2

Aan het einde van het eerste seizoen hebben de passagiers van Flight 21 onderdak gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije, weg van de zon. Helaas is dat maar van korte duur wanneer door een ongeluk een groot deel van hun voedselvoorraad wordt vernietigd en hun leven weer onzeker is. Ze reizen vervolgens af naar de Global Seed Vault in Noorwegen in een wanhopige poging om te overleven. Maar ze zijn niet de enigen met dat idee… Voor het algemeen belang moet de groep opsplitsen, aardig zijn tegen de militaire bemanning en offers brengen in een race tegen de klok.

You May Also Like

Jennifer Lopez laat nog maar eens zien dat leeftijd gewoon een getal is

’53’ Het is menens voor het Italiaanse lingeriemerk Intimissi. Zo teasede ze wekenlang hun ...

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 2

Vorige week maakten we bij Whatmatters kennis met Tony, een op eerste zicht coole ...

Wij losten de ‘Tablet of MenStyle’ op EOTB Double Dutch-babe Jamecia

Vergeet Temptation Island, vergeet Love Island, wil je keiharde actie en drama van een ...