Breaking News! Viroloog Marc Van Zw… euh Ranst wordt rapper (video)

‘Het is nogal ne keirel hé…daar kunde al is mee lachen hé’

Neen, voor de fans van de Eén-reeks ‘Van Vlees en Bloed’, dit is geen uitspraak van overbuurman ‘Herman’ die met zijn mopjes ‘den bospoeper‘ van 100 gram salami komt verlossen. Voor zij die het (nog) niet kennen, heerlijke televisie zelfs.

Iets minder heerlijk en eigenlijk ook gewoon iets minder om mee te lachen is viroloog Marc Van Ranst. Alsof dit (ondertussen karikaturaal) figuur niets beters te doen heeft, houdt hij zich het liefst bezig met mensen van antwoord bieden op zijn Twitter-account, ambras te maken in treinstations, voetballers en trainers te bekritiseren en online te shoppen met als zoekopdracht ‘effen pull’.

Ondanks meer dan genoeg media-aandacht steekt de man er, figuurlijk dan toch, nog een tandje bij. Zo heeft hij nu ook een ‘rap’-liedje gemaakt met Amir Motaffaf, een jonge veelzijdige   kerel die zichzelf omschrijft als ondernemer, artiest, acteur, presentator, content creator maar ook student. Laten we het bij deze laatste dan ook vergeven want als student mag je af en toe nog wel eens een dikke fout maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amir Motaffaf (@amirmotaffaf)

Marc daarentegen, die trouwens netjes op anderhalve meter blijft aan de cover te zien (NOT), die pist bij deze nog maar eens naast de pot…of je kan het ook omschrijven als iets met schoenmaker en leest. Soit, wij hebben onze contacten bij Janssen Pharmaceutica al aangesproken of er naast een COVID-19-vaccin geen medicatie kan worden ontwikkeld dat ons immuun maakt van zoveel zever. Wie ook graag zo’n pilletjes of vaccin zou willen krijgen, laat het ons weten. Ongetwijfeld zoeken ze bij Janssen hiervoor proefkonijnen!

Cover: Instagram

You May Also Like

Netflix komt met uniek kijkje in het leven van J.Lo

Uit het tweede deel van haar leven Als er één vamp is waar wij ...

Bang & Olufsen onthult beperkte editie Beosound A9 met Mononeon

Een samenwerking met de Grammy Award-winnende bassist Ter ere van de intrinsieke relatie tussen ...

Dit waren de hoogtepunten uit een legendarische Super Bowl LV (video)

Records aan diggelen De Tampa Bay Buccaneers hebben in eigen huis de finale van het ...