S3XY Tesla-shortjes in mum van tijd uitverkocht…

Elektriciteit in de broek?

Elon Musk weet zijn fans wel te boeien. Is het niet met zijn Tweets, dan wel door geregeld met andere minder auto-gerelateerde zaken op de proppen te komen, S3XY short shorts bijvoorbeeld. S3XY, een verwijzing naar de Tesla-modellen en tegelijk een sneer naar de ‘short sellers’ van Tesla, oftewel de handelaars die inzetten op slechte prestaties van het Tesla-beursaandeel. Nu ja, slechte prestaties? Elon heeft zijn zaakjes netjes voor mekaar daar de koers van het aandeel maar liefst gestegen is van een goede 400 dollar tot, momenteel, dik 1.500 dollar.

Het idee achter de ‘short shorts’ was er eentje die al twee jaar geleden bedacht werd. Zo stuurde de flamboyante Zuid-Afrikaan ooit een setje op naar een andere miljardair, David Einhorn, tevens een ‘short seller’, omdat die niet zo blij was met zijn Model S en dit openlijk overal verkondigde.

Ondanks de 69,42 dollar voor een setje, werd de site overrompeld en waren alle broekjes in een mum van tijd uitverkocht. De vraag is nu, wat is het volgende Elon?

You May Also Like

Wat doet die BMW i4 in het Centraal Station?

Het station van Antwerpen Centraal wordt voor twee weken omgetoverd in een heuse 3D-animatietoneel. ...

MenStyle On Tour: ‘The Long Drive’ door Frederik Herregods

Op bezoek bij vrienden… Wie ons een beetje volgt weet dat we het laatste ...

Na de EQS lanceert Mercedes nu ook de EQB

Ze blijven elektrische wagens uit hun hoed toveren… Er wordt tijdens deze coronaperiode een ...