Een hemd van Calvin Klein…Tijdloos, Casual en Chique

We winden er geen doekjes om…we zijn mannen en we blijven mannen. Als op onze redactie de naam Calvin Klein valt, beginnen de meeste ogen al te fonkelen en denken we in eerste instantie vooral aan die wereldberoemde lingerie-setjes waarin zelfs onze eigenste knappe deernes schitteren. Naast de kante versies blijft onze ‘all-time favorite’ dan ook het grijze katoenen sportief setje…je kent het ongetwijfeld wel, daar waar alle vrouwelijke vormen perfect tot zijn recht komen. Mocht je nog iets zoeken voor Valentijn, hebben we bij deze dan ook een gouden tip gegeven.

En als er dan gelijk een tip mag gegeven worden aan onze stiekem meelezende dames…Calvin Klein heeft uiteraard ook kwaliteitsvolle stuff voor mannen. En waar kan je als man nooit genoeg van hebben? Juist, hemden. Van casual, naar chique tot sportief…we kunnen geen reden bedenken of we trekken een hemd aan. Bij deze gingen we eens snollen op onze vaste hofleverancier, koningen we zijn, ‘hemdvoorhem.nl‘. En ja hoor dames, wij vonden ons goesting. Lees je niet graag tussen de regels en moeten we iets concreter zijn? Met een paar Calvin Klein overhemden kan je ons alvast een plezier doen. 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e50

De overhemden zijn herkenbaar door eenvoudige ontwerpen met een chique, tijdloze uitstraling, en dat moet ook want ze gaan dan ook jaren mee. De ontwerpen behoren naar onze mening dan ook tot het hogere modesegment. De shirts zijn er met een Slim Fit pasvorm, gemaakt van stretch katoen en een Fitted pasvorm (licht getailleerd) van 100% katoen.

Gezien onze eigenste lichaamsbouw zijn wij op de redactie vooral fan van de ‘Fitted’ exemplaren. De hoogwaardige kwaliteitshemden in een getailleerd jasje, euh hemdje gegoten. Sober, gekleurd, comfortabel en niet duur…deze basics mogen dan ook gewoon niet ontbreken in jouw kledingkast. Ook voor zij die het iets minder getailleerd willen is er een oplossing. De ‘Slim-Fit’, tevens subtiel en tijdloos, met andere woorden, altijd klaar om mee te gaan in elke nieuwe trend.

Whatmatters zou Whatmatters niet zijn, moesten wij hier ook niets aan kunnen koppelen. Onder zij die onze social media, zijnde Facebookpagina of Instagrampagina én blogpost liken, geven we alvast in samenwerking met ‘Hemd voor Hem’ één Calvin Klein overhemd weg. Reageer onder onze Facebook- of Instagrampost welk hemd in welke maat je (of je vriend, lief,  man, minnaar,…) graag zou willen hebben en wie weet loop jij er binnenkort even stijlvol chique bij als ons! Succes!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5e51

 

You May Also Like

Het moet niet altijd ‘goei’ boter zijn… wij gaan voor Casa Astrid Olijfolie

We denken aan ons lijn… Toegegeven… hier hebben we thuis al heel veel discussies ...

Summer Fre$h de zomer in met Philipp Plein

Een verslavend Eau de Toilette die al je zintuigen wakker schudt en verfrist. De ...

Fitness-tip: deze voedingsupplementen werken wel!

Ben jij nog steeds bezig met jouw goede voornemens?  Januari staat garant voor een ...