Nanoe Vaesen: Ruwe bolster, blanke pit!

Wij arrogant? Tgoh, ja wij hebben ooit foto’s van onszelf gepost op sociale media waarin we onze schoenen in onze handen hebben en daarbij schreven dat we naast onze schoenen liepen. Ja, wij hebben op ons gezamenlijk feestje voor onze respectievelijke 30e en 31e verjaardag een heel etablissement met de flessen cava die overbleven volgespoten onder het motto…’ze zijn betaald’ maar mensen die ons kennen weten dat we ongemeen hard kunnen zijn voor onszelf en we best wel aangenaam, lief en zelfs teder uit de hoek kunnen komen. De eerste grijze haren komen ook piepen, we worden iets rustiger en we leven steeds meer naar ons innerlijke zelf…de blanke pit in die ruwe bolster. Het zou tof zijn om eens iemand te zoeken én te vinden die er best ook wel arrogant uitziet. Eentje die je als man niet durft benaderen maar waar we na een gesprek van kunnen zeggen…ik wist niet dat zij zo was…en hebben we ze gevonden? JA! Nanoe Vaesen…”@ your service!” 

15631374_10154835240182630_1573755557_o
Hallo Nanoe, vertel eens kort even wie je bent?
Nanoe is een hard werkende vrouw die weet wat ze wilt en geen enkele uitdaging aan de kant gaat. Ik hou van avontuur, reizen, mooie kleding en niet te vergeten lekker eten…hmm!  De meeste vergelijken me met een ruwe bolster. Mijn uitstraling kan nogal ruw en arrogant overkomen, maar niets is minder waar. Ik ben iemand die altijd het positieve in alles en iedereen ziet en geen vooroordelen kent.. iedereen is uniek op zijn manier.

Arrogante uitstraling maar zo mak als een lammetje? Join the club! To the point nu…hoe lang ben je ondertussen al bezig als model?
Sinds mijn 17e werd ik gevraagd bij een hobby fotograaf om te shooten en dat lag me zo goed! Het was net alsof ik een soort uitlaatklep vond waarin ik me helemaal kon laten gaan en mezelf kon zijn. Daarna heb ik nog bij andere fotografen shoots gedaan en ik ben het blijven doen tot op heden dat ik een contract heb gekregen bij FashionMove Models & More (mijn grootste droom is gewoon realiteit geworden).

15628866_10154835277227630_1823757112_o

Kijk eens aan…maar ga door want we leken je te onderbreken…
Ken je dat gevoel als je als klein kind een droom hebt dat dan ook nog eens echt vervuld wordt? Fantastisch gevoel! Een gevoel dat niet veel mensen meemaken, omdat ze hun dromen niet achterna gaan en die boodschap wil ik eigenlijk ook aan iedereen overbrengen: ‘Live your deams’. Daardoor wil ik in de toekomst ook een blog gaan oprichten om mensen dingen bij te brengen, dagelijkse dingen, Fashion, beauty, …

Over quotes gaan we het straks nog even hebben. Even voortbordurend op het model gegeven…waarom ben je er mee begonnen?
Vroeger was het een droom om bijvoorbeeld in magazines te staan, catwalk te lopen, shoots in het buitenland,… . Alleen weet je niet zo goed hoe je eraan moet beginnen. Plots werd ik als 17-jarig meisje opgemerkt door een fotograaf die me in deze wereld een beetje wegwijs heeft gemaakt en me een duwtje in de rug heeft gegeven.

Mooi! Waarom  net jij? Wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Vind ik een moeilijke hoor! ‘De sfeermaker’ dat zeggen ze altijd over me. Overal waar ik kom is er lol en wordt er gelachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Correct!! Je hebt al wat levenswijsheden op ons afgeschoten vandaag…maar welke is je favoriete quote?
“Try again, Fail again, Fail better”. Deze staat echt op mijn lijf geschreven en daarmee bedoel ik mee dat mensen vaak twijfelen terwijl je het gewoon moet doen! Ook al faal je dan en bega je een fout, je kan er maar uit geleerd hebben en er wijzer uitkomen…ofwel ben je juist een unieke ervaring rijker…wie zal het zeggen? Daarom moet je het gewoon doen!

13227235_1793179034250579_8616991279413757857_o

Mooi! Je bent ook actief op sociale media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Haha, daar kan ik hééééél veel antwoorden op geven, maar simpelweg: ‘Because the best is yet to come!’ Ik ben heel actief op Facebook, Instagram en Snapchat. Deze Social Media is dan ook het communicatiekanaal dat ik gebruik om voornamelijk om foto’s van shoots te delen met de wereld en om zo nieuwe samenwerkingen te zoeken, want ik heb nog zo veel ideeën…haha! Dus zeker doen! Facebook, Snapchat & Instagram: nanoevaesen !

Toegevoegd! Een persoonlijk vraagje dan…heb je een vriend?
Nee ik heb geen vriend en ik ben ook niet direct op zoek. Ik ben nog altijd van de oude stempel zoals ze dat zeggen. Ik denk nog altijd dat ik de juiste tegen het lijf loop in het echte leven op een moment dat ik het totaal niet verwacht en de tijd er rijp voor is.

Geen melige openingszinnen via Facebook dus! Maar wat dan wel…met andere woorden, welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen zeker nog meegeven?
Tegenwoordig is loyaal zijn heel moeilijk, met alle verleidingen van deze tijd. Ik vind het dan ook knap als een man helemaal toegewijd is aan zijn vrouw/vriendin. Tijden zijn zo veranderd. Er wordt nogal snel afgehaakt en ze denken dan ook snel dat het gras groener is aan de andere kant en dat is zo jammer. Het mooie is juist wanneer je volhoudt in de moeilijke momenten. Uiteindelijk kom je er samen sterker uit als koppel en het creëert het juist een hechte band. Weglopen ervan is zo makkelijk, maar je komt er niet verder mee…lessen moeten nu eenmaal geleerd worden…

Wijze woorden…
En mannen AUB… begin eens met een hele originele zin waar we strike van liggen? We love humor!! Dus niet: “Heej knapperd” x of “je bent mooi”! Wat zijn we daar nu mee?? Pak eerder eens…”Als jij een hamburger was, noemde ik je Mac Beauty” (hoezo ik hou van McDonalds? 🙂 ) of “Geloof je in liefde op het eerste gezicht, of moet ik nog een keer langslopen?” Het klinkt best melig maar geloof me, we liggen er plat van en een gesprek gegarandeerd!


‘Mocht je me zoeken, ik ben in de wolken’ heeft ons in het verleden wel meer opgeleverd dan ‘Hoi ik ben Tarzan, wil je aan mijn liaan slingeren?’…soit, nog iets?
Een tip voor op een date: laat die gsm weg!

Correct en we durven er wel eens aan te zondigen! Maar eens op date…waar naartoe? Wat zijn je favoriete plekjes voor een hapje en een stapje?
Ik ga eigenlijk helemaal niet veel stappen. Denk dat 1x in de 2 maand al veel is? Haha. Vroeger was dit anders hoor, maar die periode is eigenlijk voorbij. Ik vind er totaal niets aan, zo in die luide muziek staan, waar je niets kan vertellen en staat tussen allemaal zatte en bezweette mensen…bah! Dan drink ik liever gezellig een glaasje rode wijn op een terrasje met m’n girls! Zalig!! We gaan zo een beetje overal naartoe dus hou mijn FB of Snapchat in de gaten als je wilt weten waar ik zit! (nanoevaesen)

Top! Een massaverschuiving van mannelijk Vlaanderen dringt zich op! Nog een zonde waardoor ze weten waaraan ze beginnen? 
Shoppen is mijn favoriete zonde! Ik kan nooit genoeg kleren hebben…of schoenen…of handtassen…of… . Ik ben pas gisteren nog geweest en ik wil al terug! Haha! Ik vind altijd wel een excuus om het aan mijn ruime collectie toe te voegen.

Haha…voor alles een uitleg! Bon, de laatste vraag…wat is je ambitie nog?
Sowieso modellenwerk in het buitenland! Dat zou de ideale manier zijn om amusement en werk met elkaar te combineren. Een blog is ook een grote droom waarin ik mensen kan inspireren met de levenservaring die ik heb en zeker iets met kleding want ik ben een echte fashionista! Dat is gewoon dagelijkse kost!

Bam! Dat is duidelijk! Alvast heel veel succes in alles wat je doet en onderneemt. We blijven het volgen en laat maar van je horen als je voor ons en onze lezers belangrijk nieuws hebt! Wil je dit ook vanop rij 1 beleven? Voeg ze dan even toe op Facebook, Instagram of Snapchat! Doen! 

15934469_1905724279662720_273174356_n

15628848_10154835414587630_2082872100_o
Credits: Gunther Frans

You May Also Like

‘Jonge Wolf’ Jills ‘Bikini-Body’ heeft nood aan een streep zon

En ze boekte een ticket naar de zon… Moraalridders en figuren als een Marc Van ...

Lauranne Mertens, letterlijk en figuurlijk BAM!

Naar aanleiding van onze vraag of er nog ‘vergeten’ Pareltjes in onze Vlaamse klei ...

Natalya ‘Nata Lee’ Krasavina is het mooiste wat Rusland te bieden heeft

Wat een Russische raket Als er één Russisch bommetje is dat een wereldoorlog mag ...