Na een lingerie-collectie, nu ook een pikante Luna Stevens kalender

Kan het nog beter?

Ja dus! Een dikke week geleden vonden we al wat licht in de duisternis. Een duisternis die onder de noemer 2020 door het leven gaat. Zo lanceerde knappe blondine Luna Stevens haar heerlijke lingeriecollecte, MOON by Luna. Ideale kersttip trouwens voor zij die nog een cadeautje zoeken voor hun vrouw, lief, minnares of bijslaap om onder de kerstboom te leggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Maar ook voor wie geen vrouw, lief, minnares of bijslaap heeft en zichzelf of één van zijn makkers nog een extraatje wil gunnen, heeft de dekselse deugniet ook nog iets nieuws in petto. Zo lanceert de rondborstige jonge hinde een wel erg pikante kalender.

Pikant? Als we de eerste foto die gelost werd op Instagram (en die helaas direct verwijderd werd door de puriteinse medewerkers van Zuckerberg) mogen geloven is er nog maar weinig suggestiefs aan. Wij zijn in ieder geval grote fan! Wat was Luna’s missie alweer? ‘We don’t play by the rules en Created to flirt and flatter’. Missie geslaagd…alweer!

Oh ja, bestellen kan hier en kost je 35 euro.

Cover: Luna Stevens/MOON by Luna

 

You May Also Like

Knappe onderneemster Jill Cnudde is aan het knallen

Als er iemand een “bikini-body” heeft, dan is zij het wel… Anderhalf jaar geleden ...

Dit waren de heetste mokkels op Rock Werchter

Letterlijk en figuurlijk een broeiend warme editie… De laatste 30.000 kampeerders zijn deze ochtend ...

Beter dan deze Russisch deugnietje wordt het vandaag niet…

Althans dat hopen we… Terwijl ons Rode Duivel-hart vandaag een paar slagen hoger slaat, ...