Na een lingerie-collectie, nu ook een pikante Luna Stevens kalender

Kan het nog beter?

Ja dus! Een dikke week geleden vonden we al wat licht in de duisternis. Een duisternis die onder de noemer 2020 door het leven gaat. Zo lanceerde knappe blondine Luna Stevens haar heerlijke lingeriecollecte, MOON by Luna. Ideale kersttip trouwens voor zij die nog een cadeautje zoeken voor hun vrouw, lief, minnares of bijslaap om onder de kerstboom te leggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Maar ook voor wie geen vrouw, lief, minnares of bijslaap heeft en zichzelf of één van zijn makkers nog een extraatje wil gunnen, heeft de dekselse deugniet ook nog iets nieuws in petto. Zo lanceert de rondborstige jonge hinde een wel erg pikante kalender.

Pikant? Als we de eerste foto die gelost werd op Instagram (en die helaas direct verwijderd werd door de puriteinse medewerkers van Zuckerberg) mogen geloven is er nog maar weinig suggestiefs aan. Wij zijn in ieder geval grote fan! Wat was Luna’s missie alweer? ‘We don’t play by the rules en Created to flirt and flatter’. Missie geslaagd…alweer!

Oh ja, bestellen kan hier en kost je 35 euro.

Cover: Luna Stevens/MOON by Luna

 

You May Also Like

Knap, eerlijk, guitig en vooral puur: Cathy van Cranenbroek

Je kan wel wat vooroordelen opnoemen als je het over influencers gaat. Zouden ze hun ...

Voluptueuze Luna Stevens lanceert eigen lingeriecollectie

Wanneer je dacht dat 2020 in mineur zou eindigen… Een jaar om snel te ...

Knappe en sympathieke Fien heeft alles wat jij in een vrouw wilt zien!

Mannen, ga er maar effe bij zitten. We hebben voor u de meest begeerlijke ...