Na een lingerie-collectie, nu ook een pikante Luna Stevens kalender

Kan het nog beter?

Ja dus! Een dikke week geleden vonden we al wat licht in de duisternis. Een duisternis die onder de noemer 2020 door het leven gaat. Zo lanceerde knappe blondine Luna Stevens haar heerlijke lingeriecollecte, MOON by Luna. Ideale kersttip trouwens voor zij die nog een cadeautje zoeken voor hun vrouw, lief, minnares of bijslaap om onder de kerstboom te leggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Maar ook voor wie geen vrouw, lief, minnares of bijslaap heeft en zichzelf of één van zijn makkers nog een extraatje wil gunnen, heeft de dekselse deugniet ook nog iets nieuws in petto. Zo lanceert de rondborstige jonge hinde een wel erg pikante kalender.

Pikant? Als we de eerste foto die gelost werd op Instagram (en die helaas direct verwijderd werd door de puriteinse medewerkers van Zuckerberg) mogen geloven is er nog maar weinig suggestiefs aan. Wij zijn in ieder geval grote fan! Wat was Luna’s missie alweer? ‘We don’t play by the rules en Created to flirt and flatter’. Missie geslaagd…alweer!

Oh ja, bestellen kan hier en kost je 35 euro.

Cover: Luna Stevens/MOON by Luna

 

You May Also Like

Pasen vieren we met heerlijke paashaasje

Amai ons klokken van Rome. Gelovig of niet, we genieten van een feestdag en ...

Wij kennen de mysterieuze Nederlandse die bij Lando Norris in de smaak viel

Een oude bekende Hoewel oud? Dat is weer iets anders. Soit, voor zij die ...

Gevoelige Marisa Papen geniet van Hawaï

Ze heeft nochtans een olifantenhuid… Figuurlijk uiteraard want als je weet welke bagger Marisa ...