Na een lingerie-collectie, nu ook een pikante Luna Stevens kalender

Kan het nog beter?

Ja dus! Een dikke week geleden vonden we al wat licht in de duisternis. Een duisternis die onder de noemer 2020 door het leven gaat. Zo lanceerde knappe blondine Luna Stevens haar heerlijke lingeriecollecte, MOON by Luna. Ideale kersttip trouwens voor zij die nog een cadeautje zoeken voor hun vrouw, lief, minnares of bijslaap om onder de kerstboom te leggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Maar ook voor wie geen vrouw, lief, minnares of bijslaap heeft en zichzelf of één van zijn makkers nog een extraatje wil gunnen, heeft de dekselse deugniet ook nog iets nieuws in petto. Zo lanceert de rondborstige jonge hinde een wel erg pikante kalender.

Pikant? Als we de eerste foto die gelost werd op Instagram (en die helaas direct verwijderd werd door de puriteinse medewerkers van Zuckerberg) mogen geloven is er nog maar weinig suggestiefs aan. Wij zijn in ieder geval grote fan! Wat was Luna’s missie alweer? ‘We don’t play by the rules en Created to flirt and flatter’. Missie geslaagd…alweer!

Oh ja, bestellen kan hier en kost je 35 euro.

Cover: Luna Stevens/MOON by Luna

 

You May Also Like

Vlaamse tikt twee miljoen views af met clipje waarin ze zichzelf… aankleedt

De omgekeerde wereld Straffe toeren. Daar waar modellen en influencers er liefst zo pikant ...

Adembenemende Doutzen Kroes blijft een zekerheid

Opnieuw schittert ze in een campagne van Hunkemöller Je kan jouw klok er op ...

Knap, eerlijk, guitig en vooral puur: Cathy van Cranenbroek

Je kan wel wat vooroordelen opnoemen als je het over influencers gaat. Zouden ze hun ...