Na een lingerie-collectie, nu ook een pikante Luna Stevens kalender

Kan het nog beter?

Ja dus! Een dikke week geleden vonden we al wat licht in de duisternis. Een duisternis die onder de noemer 2020 door het leven gaat. Zo lanceerde knappe blondine Luna Stevens haar heerlijke lingeriecollecte, MOON by Luna. Ideale kersttip trouwens voor zij die nog een cadeautje zoeken voor hun vrouw, lief, minnares of bijslaap om onder de kerstboom te leggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Maar ook voor wie geen vrouw, lief, minnares of bijslaap heeft en zichzelf of één van zijn makkers nog een extraatje wil gunnen, heeft de dekselse deugniet ook nog iets nieuws in petto. Zo lanceert de rondborstige jonge hinde een wel erg pikante kalender.

Pikant? Als we de eerste foto die gelost werd op Instagram (en die helaas direct verwijderd werd door de puriteinse medewerkers van Zuckerberg) mogen geloven is er nog maar weinig suggestiefs aan. Wij zijn in ieder geval grote fan! Wat was Luna’s missie alweer? ‘We don’t play by the rules en Created to flirt and flatter’. Missie geslaagd…alweer!

Oh ja, bestellen kan hier en kost je 35 euro.

Cover: Luna Stevens/MOON by Luna

 

You May Also Like

Twee redenen waarom je vanavond naar de finale van Eurovisiesongfestival moet zien

Chantal Janzen Afgelopen dinsdag en donderdag stonden de halve finales van het Eurovisiesongfestival op ons ...

Zo vierden Vlaamse babes Halloween

Voor één keer toverden ze zichzelf om in griezels… De naam “Halloween” is afgeleid ...

Zoey, eindelijk iemand waar we in het Big Brother-huis wel vrolijk van worden

Dat werd tijd… We hadden het eigenlijk al opgegeven, Big Brother 2021. We vreesden ...