OMEGA eert Olympische Spelen in Parijs met deze heerlijke horloge

Goud-zilver-brons

Als eerbetoon aan de drie iconische medailles op de Olympische Spelen, combineert dit vintage-uurwerk REMCO-goud, zilver en WOUT-brons voor een speciale viering van Parijs 2024. Het unieke ontwerp is rechtstreeks geïnspireerd op een klassiek OMEGA polshorloge uit 1939, een model met een handmatig opwindbaar uurwerk met het beroemde 30T kaliber en met een kleine secondewijzer.

De 39 mm geborstelde kast is gemaakt van OMEGA’s exclusieve Bronze Gold, met een gepolijste bezelring en een vintage OMEGA-logo in reliëf op de kroon. Achter het gewelfde saffierglas is de wijzerplaat gemaakt van Ag 925 zilver, met een ‘Clous de Paris’ patroon in het midden en een kleine hulpwijzerplaat voor de secondes op 6 uur. In nog meer detail is er een cirkelvormig geborsteld patroon op de minutenring en de minutenring van de hulpwijzerplaat, evenals een donkergrijs vintage OMEGA-logo. De 18K Sedna™ Gold wijzers hebben een speciale PVD brons gouden coating gekregen.

Op de achterkant van de kast is de gravure ‘BG 859’ een verwijzing naar brons goud, evenals de vorm van de kast. Dit volgt de verwijzingen ‘CK 859’ en ‘OT 859’ die in historische technische bladen werden gebruikt. Er is ook een gestempeld en mat medaillon met een spiegel gepolijst Parijs 2024-logo met de iconische olympische ringen.

Klanten ontvangen dit uurwerk in een speciale presentatiedoos. Het wordt gedragen op een bruine kalfsleren band, met een gezandstraalde brons gouden gesp met een gepolijst vintage OMEGA-logo in positief reliëf. Binnenin wordt het horloge aangedreven door het OMEGA Co-Axial Master Chronometer kaliber 8926, gemaakt met een speciale luxueuze afwerking.

 

 

 

You May Also Like

Benoit Reist: Eilandhoppen in de Malediven

MenStyle? Dat is naast Automotive ook Lifestyle. En wat doen mannen en stiekem meelezende ...

Lekker cruisen aan het Comomeer in de Castagna Tender2

Bucket list materiaal  Wie door het raam kijkt heeft niet bepaald een zomers gevoel. ...

illy Art Collection, daar wij onze espresso in stijl drinken

Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd… Duracell-konijnen we zijn, of een ...