Tag Heuer dropt nieuwe en ijskoude Carrera

Een icoon 

Wat Ryan Gosling, Mick Jagger, Max Verstappen, ondergetekende en velen anderen gemeen hebben of hadden? Ze hebben of hadden allemaal al een Tag Heuer Carrera rond de pols. Nu, 61 jaar na het origineel droppen de Zwitserse precisiemakers een nieuw exemplaar, de Tag Heuer Carrera Chronograph Tourbillon Limited European Edition. Een, wat de naam dus ook zegt, een gelimiteerd stukje Zwitsers vakmanschap.

De witte en blauwe accenten zijn een ijzige verwijzing naar de Alpen waar ooit op de bevroren meren heerlijke races werden gehouden. En autosport en Tag Heuer, dat is als peper en zout… om het leven wat te kruiden kan je niet zonder.

Onderhuids en achter het saffierglas aan de achterkant van de kast vinden de het TH20-09-uuwerk terug met een prachtig detail, het roterende gewicht dat het horloge opgewonden houdt, dat de vorm van het Tag Heuer-logo volgt. En zoals de naam het al prijsgeeft, dit is een tourbillon, of snel en makkelijk uitgelegd, een vernuft mechanisch systeem dat de negatieve effecten van zwaartekracht wegfiltert waardoor het nauwkeuriger dan ooit tikt.

Van deze Tag Heuer Carrera Chronograph Tourbillon is de oplage slechts 50 stuks. Ze zijn uniek genummerd en je hebt hem voor 24.850 euro.

You May Also Like

MenStyle geurtip: Jimmy Choo Man Aqua

Een zomers briesje  Parfums? Onze kast puilt uit maar dat neemt niet weg dat ...

CORUM viert het Jaar van de Draak met twee limited edition uurwerken

Op zijn minst gedurft CORUM, beroemd om de esthetische aantrekkingskracht van zijn modellen en ...