Range Rover Boutique in Knokke showt Range Rover Sport SV Edition One

Zaterdag 15 juni opende de Range Rover Boutique haar deuren op het Albertplein in Knokke-Heist, waar klanten worden ondergedompeld in de wereld van Range Rover en ze de Range Rover Sport SV Edition One kunnen ontdekken.

Sinds dag één is Range Rover een toonbeeld van ongeëvenaarde luxe, tijdloze moderniteit, unieke designfilosofie, verfijning, vooruitstrevende technologie en uitzonderlijke capaciteiten op en naast de weg. Meer dan ooit stralen de huidige Range Rover modellen die bijzondere identiteit uit. Iconisch, zonder meer.

De Boutique opende op 15 juni haar deuren op het alom bekende en smaakvol gerenoveerde Albertplein in Knokke-Heist. Klanten kunnen er tot en met 6 oktober in alle exclusiviteit de wereld van Range Rover ontdekken, in het bijzonder toegespitst op de Range Rover Sport SV Edition One in Carbon Bronze met Matte Finish. Dit nieuwe Range Rover Sport SV-model onderscheidt zich door zowel sportieve luxe als prestatieverhogende technologieën. Om de totale beleving mogelijk te maken, werkt Range Rover samen met Veuve Clicquot, Marie’s Corner, Pierre Marcolini, Cafés Delahaut, IONNYK en Baobab in de boutique.

Assertief design
Met de nieuwe Range Rover Sport SV Edition One, die we onlangs testten en waar het verslag snel volgt, presenteert de Range Rover Boutique de krachtigste en meest dynamische Range Rover Sport ooit. Dit model beschikt over een gestroomlijnde voorkant, hertekende onderkant, vier uitlaatpijpen en een motorkap in koolstofvezel. In de nieuwe SV-modus met geoptimaliseerd rijgedrag wordt de wagen aangedreven door een 466 kW/635 pk ‘mild hybrid’ Twin Turbo V8. Dat maakt van deze editie de krachtigste ooit, die van 0 naar 100 km/u kan in slechts 3,8 seconden en een topsnelheid haalt van 290 km/u.

Rustgevend comfort met een sterke stopkracht
Dit model is ook voorzien van een sensorisch audiosysteem met welzijnsvoordelen. De nieuwe ‘Body & Soul Seat’ (BASS), presenteert namelijk een multidimensionale audio-ervaring waardoor de inzittenden vooraan geluid kunnen voelen. Met AI-optimalisatiesoftware en omzetters op de rug voert de BASS in real time analyses uit en genereert hij audiovibraties, met een meeslepend en onderdompelend audiosysteem als resultaat. Die techniek verbetert het tijdverschil tussen elke hartslag en kan zo stressniveaus verlagen en ontspanning teweegbrengen.

Voor het eerst kunnen klanten ook kiezen voor lichte en krachtige Carbon Ceramic Brembo-remmen, met exclusieve SV-remklauwen met acht zuigers voor ongeziene remprestaties.

De perfecte balans
Wie een lichter gewicht en nog meer rijcomfort zoekt, kan kiezen voor de eerste ultralichte 23” velgen in koolstofvezel. De innovatieve velgen met vijf dubbele spaken besparen in totaal 76 kg, voor betere prestaties, besturing en rijkwaliteit. Daarnaast is de 6D Dynamics-wielophanging van dit model de meest geavanceerde in zijn klasse, met een combinatie van hydraulische, onderling verbonden schokdempers, in de hoogte verstelbare luchtveren en duikcontrole als wereldprimeur. Zo blijft het koetswerk vlak tijdens het versnellen of in extreme bochten, met tegelijk een lager gewicht, meer grip, en nog meer comfort en verfijning.

Een verfijning die ook de complete beleving in de Range Rover Boutique kenmerkt.

Openingsuren Range Rover Boutique

Van 15 t.e.m. 30 juni: enkel op zaterdag en zondag, doorlopend open van 10:00 tot 18:00
Van 1 juli t.e.m. 31 augustus: alle dagen doorlopend open van 10:00 tot 18:00
Van 1 september t.e.m. 6 oktober: enkel op zaterdag en zondag, doorlopend open van 10:00 tot 18:00

You May Also Like

Komt VW met een opgefokte ID.7?

Het zou zo maar eens kunnen VW kwam naar het ID. Treffen in Luzern, ...

MenStyle Road Test: Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC AMG

Luxe met de grote L Wie denkt dat Tesla-rijders het privilege hebben om lange ...

Alfa Romeo eert de legende van de Quadrifoglio met 100 exclusieve exemplaren

Ze worden herdacht  ze op de plaats waar het verhaal van het voertuig begon: ...