Stijlicoon David Beckham in heerlijk pak te vinden op Wimbledon

Even zijn samenwerking met Boss in de kijker zetten…

Sport- en mode-icoon David Beckham was te gast tijdens de eerste dag van het Grand Slam tennistornooi Wimbledon in Londen afgelopen maandag. Tijdens het evenement droeg hij een op maat gemaakt, full canvas, single-breast pak in beige bizon en scheerwol melange, met notch kraag en taps toelopende broek gecombineerd met een ton-sur-ton, zijde gebreide stropdas en een blauw, katoenen overhemd.

BOSS en David Beckham zijn onlangs een meerjarig strategisch partnerschap aangegaan dat capsule- en seizoenscollecties omvat, waarbij David zijn levenslange stijlgeloofsbrieven gebruikt in alle stadia van het concept- en ontwerpproces. De collecties zullen zijn kenmerkende stijl belichamen, evenals BOSS’s 24/7 premium lifestyle positionering en haar toewijding aan uitmuntendheid, de hoogste kwaliteit en superieur design.

De eerste van deze gezamenlijke collecties zal in de lente/zomer van 2025 aan de consument worden gepresenteerd.

You May Also Like

Audi lanceert R8 Green Hell Edition

Een eerbetoon aan de succesvolle R8 LMS Vijf overwinningen, dat is de voorlopige balans ...

Zo loop jij er deze zomer ook in eigen land hip bij

Blijf niet bij de pakken zitten… Was je ook zo benieuwd naar de nieuwe ...

MenStyle Roadtest: Mini Cooper 2018 (136pk)

Een succesformule die blijft duren… En of we benieuwd waren. Mini, en dan vooral ...