Ralph Lauren verwelkomt nieuwe “RL Safari Chronometer”

Een horloge voor de stijlvolle avonturiers

Sinds 2008 combineert Ralph Lauren de uitmuntendheid van Zwitserse uurwerken met Ralph Lauren’s meest iconische inspiraties, van de ruiterlijke elegantie van de Stirrup horloges tot de Safari en Automotive collecties. Elke collectie wordt verdeeld via een netwerk van Ralph Lauren boetieks en de beste onafhankelijke horloge- en juwelendetaillisten over de hele wereld. De sieradenlijn van Ralph Lauren omvat de Ralph Lauren Equestrian, Art Deco en Chunky Chain collecties, allemaal handgemaakt met de beste materialen en technieken.

De Safari-collectie van Ralph Lauren combineert de wereld van sport en avontuur met uiterste verfijning. Dit jaar lanceert Ralph Lauren het “Safari Chronometer” horloge met een nieuwe 42 mm wijzerplaat.

De Ralph Lauren Safari Chronometer heeft een robuust ontwerp en is verkrijgbaar in drie wijzerplaatkleuren zijnde kaki, camouflage en zwart. De duurzame kast van gepatineerd roestvrijstaal beschermt een matte azuurblauw antraciet gelakte wijzerplaat met oversized lichtgevende westerse cijfers en een oranje secondewijzer.

Dit model wordt geleverd met een donkerbruine canvas of zwarte roestvrijstalen armband met drie schakels voor een authentieke vintage uitstraling. Uitgerust met een mechanisch kaliber RL300-1 zelfopwindend uurwerk, heeft dit ‘oude’ stalen horloge een gangreserve van 50 uur en is het waterbestendig tot 100 meter. Onderworpen aan uitzonderlijke horlogemakersnormen, viert het Ralph Lauren’s ‘safari’ levensstijl en die van de grote reizigers die altijd klaar zijn voor avontuur.

Ralph Lauren 42 mm Safari Chronometer-horloges zijn verkrijgbaar vanaf € 3.600. Meer info? Dat vind je bij www.ralphlauren.com.

You May Also Like

Interview met Esteban Ocon over Bell & Ross en zijn speciale Spa-helm

Bij Alpine  Horloges en F1… twee werelden die vlot pols aan pols gaan. Zo ...

Marlon Brando’s Rolex GMT-Master voor recordbedrag geveild

Een klassieker De Rolex GMT-Master, een icoon onder de horloges, heeft een rijke geschiedenis ...

Echte petrolheads poppen vanavond Bugatti-champagne

De betere champagne van Maison Carbon Wie geld teveel had en het nieuwe jaar ...