Abarth en Breil lanceren samen exclusieve horloge

Gelimiteerd tot 999 stuks 

Voor het tiende achtereenvolgende jaar hebben Abarth en Breil de handen ineengeslagen en een krachtig statement gemaakt met de onthulling van hun nieuwste automatische horloge: het Breil Abarth 500e horloge. Deze exclusieve gelimiteerde editie, geproduceerd in slechts 999 stuks, is een eerbetoon aan het eerste elektrische model van Abarth, dat we hier al eens konden testen, en benadrukt zijn befaamde sportiviteit en design.

Met zijn fijn afgestemde details viert het Abarth 500e-geïnspireerde horloge de meest iconische kenmerken van de volledig elektrische Abarth hot hatch. Het horloge combineert vakkundig technologie, stijl en prestaties, net zoals de auto dat doet. Met zijn fascinerende details is de geskeletonneerde en titaankleurige wijzerplaat een eerbetoon aan het ontwerp van de lichtmetalen Abarth 500e velgen en geeft het een glimp van het kaliber in het horloge: een Seiko NH70 automaat.

Het horloge is ook verfraaid met details in het spannende “Acid green”, gebruikt om de tweede wijzers en de index op de wijzerplaat van het horloge te benadrukken. Bovendien is de snede van de koplampen herkenbaar in de IP titaanstalen kast, waarmee de zelfverzekerde uitstraling van de auto wordt gerecupereerd, waarbij je de kenmerkende, krachtige en gedurfde sportieve stijl kunt voelen door er alleen maar naar te kijken.

Uitgerust met een IP-titaan stalen armband, kon de nieuwe Breil Watch Abarth 500e het niet laten om een van de meest iconische Abarth kenmerken te laten horen: Het onmiskenbare gebrul van Abarth, dat hoorbaar is zodra de QR-code op de gesp wordt gescand, hetzelfde geluid dat wordt voortgebracht door de Sound generator, waardoor de kleine “pocket rocket” zich onderscheidt van de auto’s in zijn segment.

Fans van het merk Scorpion en Breil kunnen nu rijden en opvallende designproducten dragen dankzij deze decennialange samenwerking. De twee merken delen een passie voor design, prestaties en nauwgezette zorg voor details. Abarth heeft opnieuw gebruld en zijn gemeenschap trots gemaakt.

Kostprijs? 499 euro en HIER te bestellen.

You May Also Like

MenStyle Road Test: Toyota Corolla TS

Na de heerlijke Toyota Supra was het de beurt om een andere Japanner op ...

MenStyle On Tour: TotalEnergies 24 hours of Spa 2021

Ons jaarlijks uitje Als er één autosport evenement is dat wij elk jaar met ...

MenStyle Road Test: BMW M2 CS

Een verraderlijk duiveltje Heerlijk, heerlijker, heerlijkst…drie superlatieven die we mogen gebruiken als we het ...