Frank Sinatra’s Villa Maggio vindt geen eigenaar ($4.250.000)

En neen, het is niet in New York…

“If I can make it there, I’ll make it anywhere” gold niet altijd voor ‘The Voice’. Want de man bouwde in Coachella Valley een mooie uitvalsbasis, inclusief tennisterrein en helikopterplatform.  En toch is er weinig interesse voor zijn mansion, ‘Villa Maggio’ genoemd, daar het ondertussen toch al zo’n vijftien jaar op de markt staat.

Villa Maggio verwijst naar  het personage dat Sinatra speelde in de film ‘From Here to Eternity uit 1953′, een rol waar hij zelfs een Oscar voor won. De mansion is gelegen op een perceel van zo’n 7,5 hectare en ligt op de berg boven Palm Desert. De ideale uitvalsbasis om het jaarlijkse Coachella-festival mee te ritsen, lijkt ons.

We vinden een mix terug van moderne en ski-resort-esthetieke elementen in de drie woningen (huis met vijf, een guesthouse met drie en een poolhouse met één slaapkamer) met in totaal zo’n 604 vierkante meter bewoonbaar leefplezier.

Ook aan ontspanning geen gebrek want je beschikt over zowel een zwembad als een tennisbaan. Gezien je ook geen last hebt van buren, lijkt het ons ook de ideale locatie om vele feestjes te organiseren.

Kostprijs? 4.250.000 dollar of zo’n kleine 3,5 miljoen euro.

Bron: Pureluxe
Cover: Listingzen

You May Also Like

Wout Van Aert vereeuwigt ‘Ik Moet Just Niks’!

Dat kan maar op één plaats!  Als er één plaats is waar de mannen ...

MenStyle Tech Test: Xiaomi 12 Pro

Na een korte ontmoeting, nu de ‘long test’ Een lancering met het betere snijwerk? ...

Amazon-baas Jeff Bezos laat Rotterdamse brug afbreken om nieuw jacht buiten te laten

Als je geld verdient als water… Dan koop je jezelf best een luxejacht… je ...