MenStyle On Tour: Opening CUPRA GARAGE in the City

Met een DJ-set van Cupra-ambassador Amber Broos als lekker dessertje

Afgelopen week opende de nieuwe place to be in centrum Brussel: CUPRA GARAGE in the City. Met haar innovatieve city garages in Mexico, Sydney, Munchen, Lissabon, Rotterdam, Barcelona, Parijs en Berlijn staat CUPRA, het jonge automerk uit Barcelona, ondertussen bekend als challenger in de markt. Ook in België is CUPRA niet te stoppen. Met de opening van de nieuwe hub in Brussel, inclusief een DJ-set van misschien wel de snelst groeiende DJ in België, Amber Broos, is het één van de eerste autoverdelers in België die resoluut de kaart van shoppertainment trekt. MenStyle kennende, mochten we daar uiteraard niet ontbreken.

Klanten informeren zich zo goed online en vinden hun informatie rechtstreeks. Vandaag zoeken nieuwe klanten, en in het bijzonder die van CUPRA, een maximale beleving in alle aankoopkanalen”, laat David Favest, de nieuwe CUPRA-director weten. CUPRA speelt, op haar eigen onconventionele manier, in op die nieuwe verwachtingen van de klant, met een uniek gamma wagens, testritten, food en drinks en een interactieve expo. Op uitstap naar de autoshowroom komende herfstvakantie? Waarom niet?

Over de hele wereld transformeren vooruitstrevende autodealers hun verkoop- en servicenetwerk richting échte ontmoetings- en belevingsplaatsen. In België is CUPRA één van de eersten om die weg in te slaan. Hoofdrolspeler in de CUPRA GARAGE in the City? De bezoeker! CUPRA-tribe member of niet, iedereen is er welkom om het volledige gamma elektrische en hybride wagens te ontdekken, al dan niet in combinatie met een ontspannende expo- of horeca-ervaring.

Welkom in een wereld van innovatie en inspiratie
CUPRA wil inspireren en connecteren. CUPRA GARAGE in the City is dan ook een plek om te ontspannen, te chillen, met een lekker drankje of een smakelijke lunch dankzij de samenwerking met Léopold Café. Op de benedenverdieping zorgt Atlantis – The Immersive Odyssey. voor actie en verwondering. De belevingsexpo van ActiveMe, de makers van onder andere de interactieve Van Gogh-tentoonstelling en Bubble Planet, neemt iedereen vanaf 7 jaar mee in de verzonken stad Atlantis, aan de hand van interactieve ruimtes, virtual reality, Instagram rooms en 3D-avatars. De hotspot kan op termijn ook gebruikt worden voor vergaderingen, events, muziek of kunst.

In primeur: De nieuwe Tavascan
In mei stelde CUPRA haar nieuwste model, de CUPRA Tavascan, voor tijdens de Formula E-wedstrijd in Berlijn, een wereldpremière die wij vanop de eerste rij mochten meemaken. Voor zij die het feestje in Berlijn gemist hadden, kregen nu de kans om hem in primeur, voor België dan, te ontdekken. Wil ook jij hem ontdekken, dan zal je tot de lente van 2024 moeten wachten.

Hier nog wat sfeerbeelden van deze geslaagde opening vol goede vibes, nice friends, lekkere beats, heerlijke food en frisse drinks…

Praktisch

Met CUPRA GARAGE in the City telt België nu 26 verkooppunten. Vanaf 14 oktober is de CUPRA GARAGE in the City in Brussel elke dag open van 10:00 tot 18:00. Op zondag van 10:00 tot 15:00. Je vindt de nieuwe hotspot in Maliestraat 50, 1050 Elsene. Meer info via www.cupra.be.

You May Also Like

Antwerpse basketballegendes kondigen Antwerps kampioenschap pleintjesbasket aan

3X3 tornooi is deel van nieuw Street Culture Festival Straatgenoten  Antwerpen is en blijft ...

Bij deze ‘retro’ Aston Martin V12 Speedster krijg je een helm bij

En dat is nodig ook… Het zit ‘em in de details. Daar waar de V12 ...

MenStyle Roadtest: BMW 330i (2019)

Freude Am Fahren… Ondergetekende kent BMW als geen andere. Na een 316ti, 118d, 320d ...