EK-Summercamp: Rode Duivels fans krijgen eigen EK-dorp in Knokke-Heist

KH Summercamp pakt uit met levensgroot scherm én bier en braadworsten tijdens EK 

Klaar voor een onvergetelijke voetbalervaring en benieuwd naar de resultaten van Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku en Thibaut, ah-nee-ik-ben-liever-op-vakantie-met-Mishel, Courtois? Dan is juni en hopelijk ook een deel juli Knokke-Heist de place to be! Daar verwelkomt men alle Rode Duivels fans in een origineel EK-dorp op het evenementenstrand KH Summercamp, van 17 juni 2024 (de eerste match tegen Slovakije) tot maximaal 14 juli 2024 (mogelijke laatste match van de Rode Duivels in de finale).

De data om in je agenda te markeren zijn:
17 juni 2024 om 18u: België vs. Slovakije
22 juni 2024 om 21u: België vs. Roemenië
26 juni 2024 om 18u: (TBC – België) De tegenstander wordt pas bekend na 26 maart.

Voor alle wedstrijddagen die om 18u worden gespeeld, opent het strand 2 uur voor de aftrap (16u) en sluit om 22u. Voor wedstrijden die om 21u beginnen, opent het strand 3 uur voor de aftrap (18u) en sluit om 00u.

EK-summercamp in Knokke Heist belooft een fantastische plek te worden waar fans samen kunnen komen, de sfeer kunnen proeven, een fris pintje van het vat kunnen drinken, een sappige braadworst kunnen eten en de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm kunnen beleven. Een unieke gelegenheid om de spanning en het plezier van het Europees Kampioenschap voetbal te delen.

Mis deze kans niet om je geel, rood en zwarte outfit uit de kast te halen en de Rode Duivels naar de overwinning te juichen in het hart van de actie. Kom en maak deel uit van de onvergetelijke EK-ervaring in Knokke Heist!

De toegang is gratis. Wil je zeker zijn van je plaatsje ? Registreer vooraf op www.kh-summercamp.be

 

You May Also Like

Met deze cocktail ontkater je meteen

Happy New Year! Ook als een baas 2024 ingezet? Wél, dan kan het wel ...

Dit waren de heetste Safari Nomads op WECANDANCE 2019

Met 37.000 waren we… Helaas kunnen we geen 37.000 foto’s uploaden want dan zouden ...

Rapha en Bang & Olufsen brengen ultiem kerstcadeau voor echte trainingsbeesten

Kerstcadeau gespot!  Bang & Olufsen is synoniem geworden voor onberispelijke geluidskwaliteit en vakmanschap,  Rapha ...