Iconische parfum Abercrombie & Fitch Fierce vanaf nu exclusief verdeeld

Twee adressen… INNO en ICI Paris XL 

Eén van onze favoriete geurtjes? Sowieso al meer dan tien jaar lang Abercrombie & Fitch Fierce, de geur die in de hoogdagen van A&F de geur in de wereldberoemde stores van het merk door zorgvuldig uitgekozen modellen gespoten werd terwijl ze niets liever deden dan met de klanten poseren. Dat is ook zo’n beetje de ondergang van het merk gebleken in een wereld waar ook ruimte moet zijn voor niet ‘ideale’ maten en standaarden.

Toch, als er één standaard is die we, en velen onder ons blijven appreciëren is het de geur met een mix van zeebries, sandelhout en sensuele muskus en die zo Fierce éénn van ’s werelds meest gegeerde parfums maakt.

En dit parfum wordt nu door Inter Parfums, Inc trots aangekondigd als zijnde zij dit exclusief op een aantal zorgvuldig uitgekozen markten zullen verdelen. De eerste fase van de licentieovereenkomst had betrekking op de distributie van Fierce op een aantal belangrijke markten. De tweede fase, die in februari 2024 van start gaat, dekt de verdeling van het parfum in een aantal extra regio’s en zal misschien ook andere flankers uit het Fierce-gamma beslaan. In de Benelux zal het parfum Fierce van Abercrombie & Fitch exclusief verdeeld worden by INNO en ICI Paris XL.

Jean Madar, CEO van Inter Parfums, Inc.: “We zijn zeer vereerd dat we het parfum Fierce van Abercrombie & Fitch kunnen toevoegen aan onze distributieportfolio. Fierce is een beroemde en bijzondere geurcreatie, die ten volle ademt waar het merk Abercrombie & Fitch voor staat. We verheugen er ons op om samen met de trouwe Fierce-community het iconische erfgoed van dit parfum in ere te houden en het te introduceren bij de toekomstige generaties.

Net zoals het merk A&F zelf is ook Fierce iconisch, gedurfd en disruptief. Dat de creatie vandaag nog altijd relevant is, is te danken aan de onvergetelijke, viriele signatuur en aan de klassieke, houtachtige aromatische structuur die nooit uit de mode raakt“, zo klinkt het bij Carlos Benaim, meester-parfumeur bij IFF en de man achter Fierce.

Vanaf februari 2024 exclusief te koop bij Ici Paris XL en INNO

Richtprijs?
EDC 100ml: 94€
EDC 50ml: 69€
EDC 30ml: 58€

You May Also Like

Moncler scheert hoge toppen met de parfumcollectie ‘Les Sommets Moncler’

Een heerlijk fris geurtje dat je instant doet denken aan de bergen  MONCLER staat ...

Huur eens een vakantiehuis in Spanje!

Snak jij ook naar vakantie? Heb je geen roebels voor een exotische bestemming of ...