Kylian Mbappé viert 25 jaar Nike Air Max Plus met heerlijke voetbalschoen

Verdedigers zijn gewaarschuwd

Hoe de toekomst van Kylian Mbappé eruit ziet? Geen mens die het weet want geruchten gaan al langer dat de Franse spits wiens contract bij Paris Saint Germain afloopt openlijk flirt met andere topclubs, met Real Madrid in koppositie. Wat we wel weten over zijn toekomst? Dat hij de komende tijd met een heerlijke voetbalschoen de verdedigers en keepers het vuur aan de schenen zal leggen. Zo werkt deze held samen met Nike om de 25e verjaardag van Air Max Plus te vieren.

Nike en Kylian trapt zo het nieuwe jaar af met een opvallende hype-drop en onthult de Air Mercurial Tn, een combinatie van de Air Zoom Mercurial Superfly IX en de Air Max Plus OG sneaker in een kleur die knipoogt naar de ‘Voltage Purple’ drop uit 1998. De schoen is een veerkrachtig en met zijn  revolutionaire Zoom Air-technologie en grip een hoogtechnologisch meesterwerk op het veld.

De Nike Mercurial TN is beschikbaar in geselecteerde retailers overal ter wereld en hebben een richtprijs van 300 euro. En Kylian? Die vindt het allemaal prima want hij heeft er ondertussen ook al zijn eerste goal, tegen Toulouse voor de ‘Trophée des Champions’, mee weten te maken.

You May Also Like

Deze 4 modetrends in 2019 mogen mannen niet missen

Dit jaar heeft voor modebewuste mannen een aantal spannende ontwikkelingen in petto. Ontdek hoe ...

The Rock lanceert eigen ‘eerlijke’ tequila

Nu nog zout en schijfjes citroen… Tequila… de keren wij erin zijn gevlogen kunnen ...

5 redenen waarom jij moet beginnen klussen

Ben jij een handige harry? Twee gouden handen? Wel, dan heb je zeker en ...