Huur eens een vakantiehuis in Spanje!

Snak jij ook naar vakantie? Heb je geen roebels voor een exotische bestemming of ben je het beu altijd dezelfde plaatjes te posten dan de gemiddelde influencer? Mooi zo, want waarom houd je het niet simpel. Wij selecteerden alvast 4 piekfijne vakantiehuisjes in Spanje, waar het heerlijk toeven is. Influencers eat your heart out!

Costa Brava – Roses
La Pelosa

Op 150 km van Barcelona verblijf je in het authentieke vissersdorpje Roses. Alle levensnoodzakelijke winkeltjes zijn aanwezig, maar ongetwijfeld breng je meer tijd door op de prachtige golfbaan dan in de winkeltjes. Je vindt in de buurt trouwens ook trouwens het grootste zwembad van Europa. Laat het kind in je los.

La Pelosa telt 8 kamers waarvan 6 slaapkamers. Twaalf rekels hebben hier de tijd van hun leven. Op 20 meter van de zee heb je een zwembad, een BBQ en nog veel meer ter beschikking.

Costa Blanca – Moraira
Finca Edel

Op 110 km van Valencia vind je de prachtige baai van Moraira. Naar nightlife is het hier vruchteloos zoeken, maar de natuur is alvast overweldigend. Elke vrijdag trek je met de boys naar de vismarkt en dan is het BBQ’en geblazen.

Houd je wel van wat luxe en een strakke uitstraling dan is Finca Edel ongetwijfeld helemaal je ding. Een open haard, jacuzzi, prachtig zwembad en sauna: moeten we nog meer vertellen? De finca ligt aan een doodlopende weg dus hier hebben jullie het rijk voor jullie alleen.

Costa del Sol – Marbella
Benahavis

Marbella moeten we waarschijnlijk niet voorstellen, toch? Let’s party. Geef een feestje in de Ocean Club, loop de promenade af en bekijk de luxueuze jachten, maar kijk uit voor de Lambo’s die voorbij glijden. Puerto Banus en zijn jetset zijn bekend en daar wil jij toch deel van uitmaken?

Benahavis telt 2 luxueuze slaapkamers. Hier kun je met zijn zessen in terecht. Dit moderne pand is strak vormgegeven en tijdens een feestje thuis moet je dus helemaal niet blozen met je kaken. Het is gelegen op 8 km op het centrum van Puerto Banus, dus wees verstandig en neem een taxi.

Mallorca – Porreres
Porreres

Bon, laat ons met de deur in huis vallen, in Porreres valt niet echt veel te beleven. Mallorca ligt echter niet veraf en daar valt wél heel wat te beleven. Terwijl je je daarna terugtrekt in de rust van je vakantiehuis.

Omgeven door bomen en velden komt de liefhebber van rust hier aan zijn/haar trekken. 10 personen kunnen hier comfortabel slapen. Het domein is enorm dus moest je over koters beschikken dan kunnen ze zich hier heerlijk uitleven.

Wil je met je vrienden of familie op pad. De bovenstaande huizen vind je bij Interhome en ja, gelijk boeken is mogelijk? Heb je nog nog een aantal kamers over? Wij kunnen mee, maar houd wel rekening met een kind of 5!

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Deze sneakers stalen de show tijdens inauguratie van Joe Biden

Dior x Air Jordan 1 Het opvallendste en meest besproken item over de inauguratie ...

KEREL bier steekt oceaan over

Het viert vijfde verjaardag met exclusief verjaardagsbier, biercocktails en zomerbar KEREL®, het eigenzinnige bier ...

MenStyle on Tour: Camp Jeep & offroadtest nieuwe Jeep Wrangler

By far onze tofste Whatmatters on Tour tot op heden… Londen, Monaco, Marbella,…wij zijn ...