Geen lief? Geen nood! Geef jezelf gewoon een Valentijnscadeau!

Lekker egoïstisch! 

De sombere maand januari is voorbij gevlogen! Somber? Goh ja, de Kerstperiode ligt achter de rug, de pakjes zijn gegeven, de goede voornemens liggen misschien ondertussen al bij het huisvuil en het saldo van de bankrekening is tot een historisch dieptepunt geslonken. Tijd dus om uit te kijken naar februari! En wat is het eerstvolgende wat er op ons afkomt? Juist, Valentijn! Het wordt dus hoogtijd om eens te zien waaraan je je laatste, of net nieuwe en  zuurverdiende centen kan gaan uitgeven. Alles voor de liefde…nietwaar?

Maar stel dat er om een of andere reden geen liefde in het spel is? Of je heel het Valentijn gebeuren een commercieel gedoe vindt…wél, dan koop je toch gewoon wat liefde voor jezelf? En aan de stiekem meelezende dames die wel een vent in huis hebben, dit zijn dingen waar een man nooit neen tegen zegt…

Horloge

Als er iets is waar vele mannen een zwak voor hebben, dan is het een stijlvolle horloge. Sportief, stijlvol of liever een handige smartwatch? We kunnen er niet genoeg van krijgen. En stijlvol hoeft niet altijd duur te zijn. Wij botsen op deze Fromanteel moonphase. Een mooie witte wijzerplaat in combinatie met een stijlvol cognac lederen bandje…het betere werk rond de pols en dit voor (slechts) 549 euro.

Chocolade

Is Chocolade alleen iets voor een vrouw? Vergeet het! Ook een man kan genieten van dit zwarte goud. Wist je dat er zelfs chocolade bonbons of repen bestaan met een Tennessee Whiskey-smaak? Stoer, mannelijk en lekker! Ideaal voor een boysnight thuis met vrienden.

Schoenen

Is er nog iets waar je als man nooit genoeg kan van hebben? Ja! Herenschoenen. Een nette witte sneaker onder je jeans? Een keurige lederen schoen onder je maatpak? Of gewoon de betere badslippers om aan te doen na al jouw inspanningen voor het sporten? Vandaag kiezen we voor een stijlvolle sneaker van Alexander McQueen, een oversized sneaker van kalfsleer dat zowel onder jouw strak pak als casual jeans goed past. Ze hebben ons ooit verteld dat het zit in de details…wél, dit is een detail!

Laptoptas

Nu hebben we al een stijlvolle horloge, stijlvolle herenschoenen en chocolade als tussendoortje. Maar wat heeft elke respectabele man ook nodig? Een stijlvolle laptoptas. Onontbeerlijk als je goed voor de dag wilt komen op je werk. Je hoeft dus geen directeur te zijn om eruit te zien als een directeur. Wij kiezen voor de lederen businesstas met 15 inch laptopvak van Polo Ralph Lauren. Sowieso een item waarbij ze je in de lift op jouw bedrijf aanspreken met ‘goeiemorgen mijnheer, zal ik je een bakje troost brengen?’.

You May Also Like

Twee kerstcadeaus voor de stijlvolle man

Inspiratie nodig?  Wordt ook jij gek van de vele lijstjes die je moet invullen ...

Belgische automobilist heeft te weinig aandacht voor autoband

87% van banden heeft géén juiste spanning Het bandenbewustzijn in België is laag. De ...

MenStyle Weekend Tip: DJ F.R.A.N.K All Night Long (Waagnatie Antwerpen)

Feestje gegarandeerd!  Als er één DJ is die den boel kan laten ontploffen vanaf ...