‘For a greater Beauty’, duurzaam en milieubewust cruisen met MSC Cruises

Het bewust ontdekken van de schoonheid van (duurzaam) cruisen

Of wij fan zijn van cruisen? Wél, tot vorig jaar niet echt en de enige reden daarachter was dat we dit zelf nooit hadden ervaren. Ondertussen werden wij door MSC Cruises uitgenodigd om dit eens te ervaren met een korte trip op de Middellandse Zee en kunnen we alleen maar zeggen dat we ‘fan’ geworden zijn van dit soort reizen. Meer nog, ook het grote geheel achter deze reizen met grote aandacht voor mens, natuur en duurzaamheid zagen wij niet komen. Dat werd ons op de cruise ook pas duidelijk na het interview met de Frank Van den Steen, MSC’s Country Manager voor de Benelux.

 

En vandaag gaan ze nog een stap verder met de lancering van hun gloednieuwe wereldwijde campagne ‘For a greater beauty’. De campagne moedigt het publiek aan om de schoonheid van cruisen op een bewuste manier te ontdekken, met diep respect voor de oceaan en de planeet. In de tv-spot wordt schoonheid vertegenwoordigd door een verleidelijke stem, die het publiek uitnodigt om zich te laten onderdompelen in wereldwijde bestemmingen, de natuur, en prachtige ervaringen zowel aan boord als aan land.

De campagne wordt wereldwijd gelanceerd in meer dan 30 landen. In Benelux is deze te zien op
verschillende marketingkanalen, waaronder televisie, gedrukte media, en digitale en sociale media.
De nieuwe campagne is ontwikkeld in samenwerking met Dentsu Creative Italy en geregisseerd door de Australische filmmaker Kiku Ohe. Hij staat bekend om zijn vermogen om meeslepende visuele
verhaallijnen te creëren en authentieke karaktergedreven optredens te ontlokken. Zijn zeer bekroonde
filmkunst toont een zeldzame diepte en artisticiteit. De productie is verzorgd door Birth.

De tv-spot werd gefilmd aan boord van MSC World Europa, één van de 22 moderne schepen in de vloot van MSC Cruises. Het is tevens het eerste schip in de vloot dat wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) en is uitgerust met de nieuwste milieutechnologie. MSC World Europa biedt een verrijkende vakantie-ervaring, geïnspireerd door het Europese erfgoed van de rederij. Gasten kunnen genieten van internationale restaurants, wereldklasse entertainment, bekroonde familieprogramma’s en de nieuwste gebruiksvriendelijke technologie.

MSC Cruises is vastbesloten om de uitstoot van broeikasgassen voor haar maritieme activiteiten tegen
2050 tot netto nul te herleiden. Het bedrijf is ook een belangrijke investeerder in de volgende generatie milieuvriendelijke mariene technologieën, met als doel om hun versnelde ontwikkeling en
beschikbaarheid in de hele sector te ondersteunen.

Hier vindt u meer over de campagne “For a greater beauty”.

Het zelf eens ervaren en wil ook jij eens ontsnappen aan het alledaagse om de schoonheid van cruisen te ontdekken? Kies dan uit een van de meer dan 1.000 verschillende afvaarten van MSC Cruises naar meer dan 240 bestemmingen in meer dan 85 landen. Hoe? Door een kijkje te nemen op de website van MSC Cruises.

You May Also Like

De beste bijzettafels en tafels voor jouw interieur

Net zoals een salon, een tafel en eetkamerstoelen een noodzakelijk iets zijn in het ...

Antwerpen, designstad voor eco-friendly sneakers O’Neill Blue

12 unieke modellen uit 50 ton plastiek uit de oceaan… Dat plastiek niet in ...

Frauscher × Porsche 850 Fantom Air, de elektrische Macan voor op het water

Iemand op zoek naar een boot?  Als het om duurzame mobiliteit gaat, denkt Porsche ...