Nieuw materiaal! Een blik achter de schermen van Daft Punk’s ‘Infinity Repeating’

Hoezo Daft Punk dood?

Eén van onze favoriete groepen aller tijden? Sowieso Daft Punk. En ondanks ze ermee stopten in 2021 voorzien de gehelmde heren Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo hun fans nog steeds van nieuw en nooit eerder vertoond materiaal dat anders toch maar stof ligt te vergaren in een muffe kelder. En of we daar blij mee zijn.

Blik achter de schermen

Zo nemen de heren ons in een vierdelige serie nu mee achter de schermen van ‘Infinity Repeating’. Zo zien we op YouTube onder andere hoe regisseur Warren Fu en producer Wyan Reichenfeld het verhaal brengen van de eerder onuitgebrachte 2013 demo met Julian Casablancas + The Voidz, iets wat je ook kan terugvinden op de meest recente plaat, de tiende jubileumeditie van hun laatste album, ‘Random Access Memories’.

Niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste

het Franse elektroduo is hiermee niet aan zijn proefstuk toe want het is ondertussen al de derde BTS-reeks die de sterk op hun privacy gestelde heren droppen. Zo was er laatst nog een vijfdelige serie over de plaat ‘Random Access Memories’, en was er ook de ‘Memory Tapes’-serie met exclusieve beelden van onder andere Pharrell ‘Happy’ Williams.

Benieuwd? Hier zijn de vier delen…

Cover: Facebook 

You May Also Like

Heerlijk Cocktails shaken met de toffe kerels achter Miraeus

Van een experiment een hobby maken en van een hobby je beroep maken…we kunnen ...

The Antler King over hun gedurfde ‘Dances’

Met haar nieuwe plaat ‘Dances’ leidt The Antler King je stapje voor stapje door een ...

BMW plaatst X7 uit de zon

Wel in de schaduw… BMW kent wel een paar modellen waar je of voor, ...