Kamping Kitsch Club goes Thailand (Pattaya) op 5 december

Het festival kondigt ook nieuwe datum aan in Kortrijk op 17 augustus 2024

Het grootste verkleedfestival van de Benelux verlegt letterlijk de grenzen en zal maar liefst 10.000 km verder dan thuisbasis Kortrijk een eerste Thaise editie organiseren van Kamping Kitch Club in Zottekot 3 in Pattaya. De organisatie kondigt ook de nieuwe editie in thuishaven Kortrijk aan, die zal plaatsvinden op zaterdag 17 augustus 2024.

Deze ongekende culturele uitwisseling tussen het hart van Europa (Kortrijk) en het exotische Thailand (Pattaya) is een echte mijlpaal voor de verdere uitbreiding van het festival. Op de affiche van in Thailand staat zowel Kamping Kitsch Soundsystem, Danny Mayonnaise als Mc Drummer. Locatie is Zottekot 3, een van de populairste bars in Pattaya (Thailand). Belgen krijgen gratis toegang.

Danny Mayonaise, de voormalige eigenaar van de legendarische broodjeszaak t’Hoekske in Gent, gooide het enkele jaren geleden over een andere boeg en leverde zijn paraplu in voor een parasol en zijn broodjes voor een pad thai met curry. Sindsdien maakt de uitgeweken Belg furore in Pattaya als resident dj én broodjesbelegger van Zottekot 3.

Mede-organisator MC Drummer vertelt enthousiast: “Dit is ongetwijfeld een historisch hoofdstuk in de geschiedenis van Kamping Kitsch Club. We zakken af met een uitgebreide delegatie van organisatie en die-hard bezoekers van het festival. Houd onze socials in de gaten of kom gewoon zelf af want Belgen hebben gratis toegang”.

Ook volgend jaar zal Kortrijk het epicentrum zijn van het bekende over the top anti-festival. De nieuwe editie vindt plaats op zaterdag 17 augustus 2024. De ticketverkoop start op vrijdag 1 maart. Meer info volgt snel.

You May Also Like

MenStyle On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...

MenStyle Weekend Tip: De TotalEnergies 24 Hours of Spa

Wij zijn er weer bij De 24 uur van Spa-Francorchamps is een jaarlijkse race ...

Mercedes-AMG x will.i.am: MBUX SOUND DRIVE, een interactieve muziekervaring

Laat muziek reageren op jouw rijstijl Mercedes-AMG kondigde op CES 2024 de introductie aan ...