Antwerpen klaar voor WK met heus fandorp in Waagnatie

“We moeten samen kunnen supporteren”

We waren afgelopen donderdag nog op een sfeervolle Heizel in de gewonnen uitwuifmatch tegen Wales. Gezien de sfeer vonden we het wel wat spijtig dat er tijdens het WK in Qatar precies niet zoveel animatie in eigen land voorzien wordt. Is het omdat het winter is? Omdat we gezien de vaak barre weersomstandigheden niet met zijn allen opeengepakt willen staan snotteren in openlucht? Jammer wel… tot nu!

Geen enkel groot supportersdorp in Antwerpen tijdens het WK voetbal in Qatar? Dat is dan buiten event-organisatoren Alain Geuns en Ugur Akkus gerekend. Met hun BV La Brassa zetten ze alsnog een “ongeziene” voetbaltent op in de Waagnatie in Antwerpen. “Ons supportershart bloedde bij al die sombere berichtgeving rond het WK. De Red Devils verdienen full support. Want waarom zouden we geen wereldkampioen kunnen spelen? Deze kans mogen we niet laten passeren.”

“Wij zijn passionele voetbalsupporters. En het raakte ons toch wel dat er zoveel negatieve berichtgeving was rond het WK in Qatar en dat op die manier niemand in Antwerpen het aandurfde om iets te doen”, vertellen Alain en Ugur. “Precies rond die periode hadden wij 2 grote producties gepland in de Waagnatie. En dus voelde het voor ons als supporter bijna als een morele verplichting om de huur uit breiden en daar zelf een groots WK-dorp in te richten. We moeten in Antwerpen toch samen kunnen supporteren, niet?”

Geuns en Akkus gooien al hun expertise en ervaring in de strijd om er een waanzinnig indoor event van te maken. “Het wordt een full show opstelling. Naar voetbalnormen beloven we een ongeziene productie”, kondigen de twee aan. “Een gigantisch scherm natuurlijk, immense lichtshow, premium sound, Belgische topDJ’s voor en na de match, foodtrucks…We mikken op een totaalbeleving waarbij supporters doelpunten en de overwinningen als nooit voorheen zullen kunnen vieren. Ook voor bedrijven in de buurt werken we mooie pakketten uit. Wij geloven in onze Red Devils en nemen sowieso al een optie tot en met de halve finale. Spelen we de finale dan toveren we mogelijk nog iets anders uit onze hoed.”

Tickets: presale 15€/match of 30€ voor de 3 poulewedstrijden (23 en 27/11 en 1/12)

Info en tickets: www.labrassa.be

 

You May Also Like

Gaan we voor de derde keer op rij naar een uitverkocht TDBT?

Snel zijn is de boodschap Openluchtfestival The Day Before Tomorrow zet naast publiekstrekkers Omdat ...

Vlaamse Pareltjes LXXVII (77): Daphné Nivelles

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

MenStyle On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...