Seks bij 30°? Laat die zwoele stomende sessie maar komen

Niets houdt ons tegen

We zitten midden in een hittegolf. Het laatste waar we dan aan denken is een potje rampetampen…of toch niet? Laat duidelijk zijn dat we een een stomend potje horizontale tango niet makkelijk afslaan, zelfs bij dertig graden. Waarom en hoe dan? Wél, dat geven we je graag mee.

1 Zweten mag 

Toegegeven, niemand is fan van okselvijvers waarin je kan zwemmen. Toch kan een beetje zweet geen kwaad. Meer nog, de walm tussen de lakens werkt zweet als een natuurlijk afrodisiacum. Zo activeren het zweet en z’n geur het instinct van dierlijke seks zonder grenzen. Wie weet wordt die vochtige stoeipartij zo eentje die je  nooit zal vergeten. En, hoe meer je zweet, hoe meer calorieën je hebt verbrand, niet?

2 Ijs please! 

Wanneer het dertig graden is heb je maar zin in één ding, afkoeling. En wat is er beter dan afkoelen met ijs? Een top? Verken alle plekjes, ja echt alle plekjes, van het lichaam met een ijsblokje in je mond. Wedden dat ze rilt van plezier… en niet van de koude?

3 Water 

Naast het feit water je vooral doet hydrateren, heeft het nog andere voordelen. Wat dacht je van een rondje in het zwembad of de douche? Jezelf verfrissen terwijl je knalheet geniet van elkaar? Iets met twee, vliegen en een klap…

4. Mondeling akkoord

Heb je het echt te warm? Dan kan je natuurlijk altijd gaan voor een orale sessie. Geen plakkerige lijven tegen elkaar maar wel maximaal genieten. Wie is daar geen fan van? Die moeten we nog leren kennen.

Foto’s: Pexels/Pixabay

You May Also Like

Wetenschappelijk bewezen: zolang duurt een gemiddelde potje vogelen

En jij? Wordt er tussen vrienden ook wel wat afgejokt als het gaat over ...

Denken mannen echt om de zeven seconden aan seks?

Wat denk je zelf? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, seks… lap. Mislukt. ...