Alleen? Ga dan met meer dan 1.000 singles op skiwip…euh trip

Coming in hot!

Of ijskoud natuurlijk maar alle gekheid op jouw pret- euh skistokje, dit is het moment om ongegeneerd te flirten in de sneeuw. Zo organiseert Datingapp Thursday in samenwerking met Nuco Travel de grootste skitrip speciaal voor singles ooit. Zo nodigen ze in de week van 15 tot en met 24 april meer dan duizend vrijgezellen uit in het Franse skigebied Val Thorens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thursday (@thursdaydating)

Single, Mingle, Ski

Dit is het motto waarmee de datingapp, die je anders enkel op donderdag kan gebruiken en waar je dus één dag in de week de kans hebt om iemand uit te vragen, singles dichter bij elkaar brengen. Deze keer dus niet online maar wel in real life. Je hoeft dus niet te wachten op ‘gelukkige donderdag’ om te swipen op zoek naar liefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NUCO Travel (@nucotravel)

De ideale partner in dit verhaal is Nuco Travel, experten in het organiseren van skivakanties. Toch hebben zij nog één boodschap: ‘Als je een relatie hebt, boek deze reis dan niet. You’ll have a sh*t time.’ De vraag die blijft is of er dan nog genoeg sneeuw zal zijn want laat duidelijk zijn… 1.000 overhitte singles, dan zal het daar snel smelten.

Een ski-date-vakantie boeken onder het motto ‘F**k dating apps, let’s F… euh meet on the mountain!’? Dat doe je HIER!

Cover: Unsplash 

You May Also Like

Belgische automobilist heeft te weinig aandacht voor autoband

87% van banden heeft géén juiste spanning Het bandenbewustzijn in België is laag. De ...

De 5 meest voorkomende taboes over seksspeeltjes ontkracht

Waar wacht je nog op? Het gebruik van seksspeeltjes is niet voor iedereen even ...

Zoveel bedpartners vinden wij acceptabel

En het zijn er minder dan je hoopte, euh denkt… De tijd dat je ...