Wij maken ons eindejaarslijstje compleet met deze essentials

Toch iets om naar uit te kijken…

Wie vorig jaar een Prettig Eindejaar en een Gelukkig Nieuwjaar gewenst heeft, had ongetwijfeld nooit een jaar als 2020 niet in gedachten. Geen Chinees vuurwerk maar wel één of ander virus knalde van het Oosten het Westen, Noorden en Zuiden binnen en bracht ons zowaar lockdowns, iets wat we sinds de Duitsers in WOII niet meer hebben meegemaakt.

De kans dat we met zijn allen gezellig aan de feesttafel zullen zitten komende kerstperiode is vrijwel uitgesloten maar dat neemt niet weg dat we deze barre periode niet warm kunnen inzetten. Het is niet omdat we mogelijks niet fysiek bij elkaar mogen zijn, we geen eindejaarslijstjes mogen maken.

Dus voor stijlvolle mannen die nog wat tips nodig hebben om hun lijstje aan te vullen, zijn we op zoek gegaan naar toffe items die niet onder de kerstboom mogen ontbreken.

1 Horloge (Fromanteel Moonphase)

Zoals het klokje thuis tikt, tik het nergens. En zo zal het helaas dit jaar ook tikken. We gaan dus voor horloges heren! Wat dacht je van deze Fromanteel Moonphase? Een stijlvol bruin lederen bandje en een mooie witte wijzerplaat. Met een adviesprijs van 549€ een koopje.

2 Parfum (Guerlain l’Homme Ideal Intense)

Ok, het is niet de periode dat vrouwen in bosjes met hun neus in je nek hangen maar ook op anderhalve meter afstand kan een frisse, zwoele,… geur je onweerstaanbaar maken. Wat mag dus niet ontbreken? Parfum heren! Wat dacht je van deze verleidelijk, stoer en mannelijke mannengeur van Guerlain?

3 Herenschoen (Georgio Scandicci)

Ook jij kijkt ongetwijfeld uit naar die eerste fysieke meeting in lange tijd met jouw collega’s. Onder het motto ‘qua stijl reiken ze niet tot aan mijn enkels’, hier een paar geweldig stijlvolle herenschoenen.

4 Trui (Saint Laurent)

Ook in het voorjaar kan het best nog erg fris zijn en dus volstaat niet altijd een hemdje onder je mooie vest of jas. Wij gaan dus voor truien heren! Wat dacht je van deze heerlijk bruine grofgebreide coltrui van alpacawol van designer Saint Laurent?

Voilà en hop naar een beter 2021.

Cover: De Bijenkorf

 

You May Also Like

Waar vakantiegangers op kunnen letten bij het boeken van een huurauto

In 2022 liggen de kosten voor huurauto’s tot wel 100% hoger dan voor de ...

The Day Before Tomorrow gaat op 4 september helemaal los

Fingers crossed!  Een festival dat we altijd met rood in onze agenda aanstippen is ...

Nachtclubs 24/24 open…om te studeren!

Geen Zillion-toestanden In januari worden nachtclubs Jeux d’Hiver in Brussel en Barvista in Leuven ...