Met deze Roger Federer aan je voeten ben jij het mannetje op de tennisbaan

Game, Set & Match…

De beste tennisser aller tijden? De ene zal zweren bij gravelspecialist Nadal, de andere neemt dan weer het palmares van recordkampioen Djokovic erbij maar diegene die kiezen voor techniciteit en bescheidenheid kennen maar één GOAT, Roger Federer. En ondanks de man ondertussen pensioengerechtigd is, blijft hij de tenniswereld inspireren.

 

Zo brengt Roger Federer zijn nieuwste On performance sneaker THE ROGER Clubhouse Pro uit, een super strak, minimalistisch silhouet dat de kloof tussen on- en off-court schoeisel wil overbruggen.
De twintigvoudig Grand Slam-winnaar werd in 2019 voor het eerst aandeelhouder van On en dat resulteert nu in een tweede signature schoen bij het Zwitserse label, na THE ROGER PRO in 2021.

En Federers bescheidenheid vinden we terug in deze tennisschoen. Vergeet flashy kleurtjes maar wel een degelijke, iets wat klassieke, slanke, lichte witte sneaker die bulkt van de technische snufjes die ervoor zorgen dat je op welke ondergrond ook, je maximaal grip en comfort ervaart.

Onder de voeten van THE ROGER Clubhouse Pro zit bijvoorbeeld een combinatie van zacht schuim en On’s bekroonde CloudTec zool, wat zorgt voor een ultracomfortabel mengsel. Dan heb je nog On’s Speedboard dat extra stabiliteit biedt en een supergrippy visgraat buitenzool om over het veld te glijden. Maar samengevoegd en gerealiseerd in de vorm van een aangenaam minimalistisch palet, is THE ROGER Clubhouse Pro, dat officieel op 5 maart is uitgebracht, meer dan geslaagd op zowel het gebied van prestaties als esthetiek.

 

Met mijn dertig jaar lange ervaring in het tenniscircuit en hierdoor ook elke uithoek van de wereld te hebben gezien ben ik ook in contact gekomen met alle mode-elementen ter wereld. Ik heb geprobeerd om dit alles te verwerken in THE ROGER Clubhouse Pro en ik denk dat we daar heel goed in zijn geslaagd“, aldus Roger Federer himself.

Er is ook gedacht aan alles. “Ik vind bijvoorbeeld het gaas op het bovenwerk geweldig. Erg relevant ook omdat On een hardloopbedrijf is en al zijn hardloopsneakers gaas op het bovenwerk hebben. Het gaas zorgt voor een zeer comfortabel gevoel, wat belangrijk is voor elke tennisschoen.”

 

Ook de betere tennishelden van dit moment kiezen voor de tennisschoenen van On. Onder andere halve finalist van de US Open, Ben Shelton en drievoudig Roland Garros-winnares Iga Świątek zal met Rogers tennissneaker komende tijd de baan opgaan.

@onrunning

THE ROGER Clubhouse Pro really can do it all. Just don’t tell Roger Federer if you use it for Pickleball 😉 #DreamOn #ROGERfeder #rogerfeder #fyp #trending #tennis #tennistok

♬ original sound – On

You May Also Like

Benoit Reist: Eilandhoppen in de Malediven

MenStyle? Dat is naast Automotive ook Lifestyle. En wat doen mannen en stiekem meelezende ...

Citytrip-tip: Moët & Chandonbar in Londen

Santé Moët & Chandon opent vandaag zijn grootste stand-alone champagnebar in Europa in Harrods, ...

Tag Heuer eert Ayrton Senna met fijn klokje

Een legende… Rebellen in hart en nieren, Ayrton Senna en Steve McQueen. Deze Tag ...