Jacob & Co schittert tijdens de Oscars

Een avondje vol luxe en daar horen natuurlijk ook horloges bij 

De film ‘Oppenheimer’ is de grote winnaar geworden van de Oscars. De film van Christopher Nolan met Cillian Murphy in de hoofdrol ging lopen met zowat alle grote prijzen en dat was geen verrassing. Wel verrassingen? Een paar dingen tijdens de show en afterparty. Zo stal Ryan Gosling de show met een live-performance als Ken, waar Emma Stone tijdens zijn optreden zo hard bewoog dat haar jurk scheurde, daagde John Cena op als streaker en werd de ster van de avond een hond, Messi uit de film ‘Anatomy of a Fall’.

Ook de Oscars… zien en gezien worden. Daar waar het tijdens de Oscar-uitreiking nog allemaal zedig bleef trokken de meeste dames en heren alle registers open met outfits die die weinig aan de verbeelding overlieten. Aan diepe decolletés, doorkijkstofjes, tepels en blote benen geen gebrek bij sterren als Heidi Klum, Florence Pugh en Emily Ratajkowski.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emrata Daily Updates (@emratateam)

De mannen daarentegen lieten dan weer het beste van zichzelf zien aan de pols. Zo droeg acteur Matthew McConaughey gisteravond het Jacob & Co’s Jean Bugatti horloge. Een gelimiteerd kunstwerk met een prijs van 280.000 dollar.

Simu Liu, de Canadese acteur, bekend van zijn rollen in de Marvel Cinematic Universe-film “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, de sitcom “Kim’s Convenience” van CBC Television en de recente film “Barbie”, droeg het horloge The World is Yours Dual Time Zone. Een gelimiteerde editie van 999 stuks met een prijs van 57.000 dollar.

Foto’s: Jacob & Co

You May Also Like

MenStyle On Tour: Lancering Alfa Romeo 33 Stradale in Milaan

Een wedergeboorte waar wij instant wild van worden  En of we uitkeken voor een ...

Netflix onthult docureeks ‘Schumacher’

In de slipstream van ‘Drive to Survive’ F1-fans met een Netflix-account kunnen weer smullen. ...