Ravissante Emily Ratajkowski trekt ons door Blue Monday

Blue What? 

De vader van ‘Blue Monday’ is de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij bedacht in 2005 een wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Soit, voor wie vandaag wat nood heeft aan luchtig vertier wat je instant vrolijk maakt hebben we een oplossing op maat. En als we het hebben over luchtig, is het ook echt luchtig. Kijk anders maar eens naar de wel erg luchtig geklede Emily Ratajkowski.

Wie durft zich nu nog neerslachtig voelen?


 

You May Also Like

Emily Ratajkowski verdient via NFT 175.000 dollar met oude bikinifoto

Op zes minuten verdiend… Zo lang, of beter zo kort heeft het geduurd om ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel 1: Jill Coupé

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hunkemöller trekt de diversiteitskaart met topmodel Duckie Thot

Missie geslaagd… Over missie gesproken, wat is juist de missie achter deze campagne van ...