Ravissante Emily Ratajkowski trekt ons door Blue Monday

Blue What? 

De vader van ‘Blue Monday’ is de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij bedacht in 2005 een wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Soit, voor wie vandaag wat nood heeft aan luchtig vertier wat je instant vrolijk maakt hebben we een oplossing op maat. En als we het hebben over luchtig, is het ook echt luchtig. Kijk anders maar eens naar de wel erg luchtig geklede Emily Ratajkowski.

Wie durft zich nu nog neerslachtig voelen?


 

You May Also Like

Beter dan deze Russisch deugnietje wordt het vandaag niet…

Althans dat hopen we… Terwijl ons Rode Duivel-hart vandaag een paar slagen hoger slaat, ...

Nikkie, een knappe selfmade Nederlandse met een vermogen om van te duizelen

Het equivalent van een Euromillions zelf verdiend… Je kan hopen op tonnen geluk en ...

Vandaag zien we voor de laatste keer deze knappe Italiaanse WAG in de tribune

Allez, het is te hopen… WAG’s, je hebt ze in alle kleuren, geuren, maten, ...