Ravissante Emily Ratajkowski trekt ons door Blue Monday

Blue What? 

De vader van ‘Blue Monday’ is de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij bedacht in 2005 een wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Soit, voor wie vandaag wat nood heeft aan luchtig vertier wat je instant vrolijk maakt hebben we een oplossing op maat. En als we het hebben over luchtig, is het ook echt luchtig. Kijk anders maar eens naar de wel erg luchtig geklede Emily Ratajkowski.

Wie durft zich nu nog neerslachtig voelen?


 

You May Also Like

Zo vierden Vlaamse babes Halloween

Voor één keer toverden ze zichzelf om in griezels… De naam “Halloween” is afgeleid ...

Bij Feline zijn we graag te gast…

Ze bleef tot nu onder onze radar… Dat onze Noorderburen mooie dames hebben rondhuppelen, ...

Knap, eerlijk, guitig en vooral puur: Cathy van Cranenbroek

Je kan wel wat vooroordelen opnoemen als je het over influencers gaat. Zouden ze hun ...