Tag Heuer x Mario Kart is luxehorloge voor echte speelvogels

Een leuke collab

TAG Heuer en Nintendo komen opnieuw met twee horloges. In tegenstelling tot het digitale exemplaar vorige keer gaat het deze keer om een analoge horloge, de TAG Heuer Formula 1 x Mario Kart Limited Edition.

De serie bestaat uit twee versies, een Chronograph en een meer exclusieve Tourbillon Chronograph waarbij die eerste 4150 euro moet kosten en de tweede, hou u vast, 24.750 euro. Een pak meer dan de digitale versie die al ‘vanaf’ 2.150 euro van eigenaar wisselt. Van de Chronograph worden 3000 stuks gemaakt en van de Tourbillon komen er slechts 250.

Waar het prijsverschil zit? In het binnenwerk. Zo is de  Tourbillon Chronograph uitgerust met een extra mechanisme dat de invloed van de zwaartekracht minder weegt op de nauwkeurigheid van het uurwerk. Visueel zien we dit mechanisme op de secondewijzerplaat die een opening heeft waarachter de Tourbillon te zien is. Ook achteraan zie je de Tourbillon werken naast de bewegende gravures van Mario, Princess Peach en Luigi op hun respectievelijke voertuigen.

Naast deze gravures zijn er uiteraard ook andere zaken op dit horloge die verwijzen naar de heerlijke game. Zo rijdt bij de Tourbillon Chronograph Mario laps in de secondewijzer, achtervolgd door een blauw schildpadschild en een Bullet Bill. De goedkopere Chronograph heeft alleen Mario op een kart al zitten er ook Mario Kart-verwijzingen in de datumdisplay.

Of we hem ook in België kunnen bestellen? Helaas! Enkel via Australië, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje, Zwitserland en de Verenigde Staten heb je kans een exemplaar te scoren.

You May Also Like

MenStyle Tip: Barbershop Ground Zero by Roel Melis

De geknipte man, deze prijswinner! Vergeet de (sorry voor de misschien niet zo ‘woke’ ...

Jacob & Co komt met horloge voor echte grootgrondbezitters

Na ‘The Godfather, nu de ‘Monopoly’-serie Wie een Jacob & Co in zijn horlogekast ...

Jeff Koons creëert heerlijke BMW Art Car

Basis, de vernieuwde M850i Gran Coupé Hoeven we jullie Jeff Koons nog voor te ...