MenStyle Tip: Duran Duran: A Hollywood High in Kinepolis

Noteer 3 november maar al in jouw agenda

Voor wie Duran Duran nog niet kent, het is een erg populaire Britse new wave band uit Birmingham opgericht in 1978 door Nick Rhodes en John Taylor. Roger Taylor voegde zich snel bij de groep waarna Andy Taylor (geen familie) en zanger Simon Le Bon in 1980 volgde.

Duran Duran werd bij het grote publiek vooral bekend door de vele spraakmakende muziekvideo zoals ‘Girls on Film’ tijdens het begin van muziekzender MTV in 1981.

Op 22 oktober 2021 verscheen het 15e album Future Past van de Britse band, precies 40 jaar na het debuut. Het album kwam binnen op plek 3 in Groot-Brittannië, de hoogste notering sinds 1983.

Voor de fans en de, uiteraard, sinds vandaag nieuwe fans is er goed nieuws. Zo is de Britse band op drie november éénmalig te zien met ‘A Hollywood High’ in verschillende Kinepolis. In deze lange docu-concertfilm viert Duran Duran hun vier decennia lange carrière, de release van hun laatste studioalbum FUTURE PAST en de start van een wereldwijde wereldtournee. Een buitengewone muzieknacht, opgenomen op een dak in Los Angeles, met de iconische Capitol Tower achter hen en het Hollywood sign in de verte.

De film werd geregisseerd door drie bekroonde veteranen uit de industrie – Gavin Elder, Vincent Adam Paul en George Scott. A Hollywood High herinnert ons aan Duran Duran’s productieve en diverse songwriting, en vangt hun tomeloze live energie. De film brengt ook de diepe en duurzame relatie van de band met Los Angeles tot leven, door middel van exclusieve nieuwe interviews, videobeelden van achter de schermen en ongeziene archiefbeelden, die de opkomst van de band tot een van de meest invloedrijke en succesvolle groepen aller tijden in kaart brengen. Het is een feest van begin tot eind dat iedereen aan het dansen krijgt!

Tickets? Die vind je HIER. En wees er snel bij want de fans van Duran Duran zijn niet op één hand te tellen… op is dus echt op en dat gaat snel zijn. 

You May Also Like

Technogym en Dior laten je fitnessen in stijl

Een loopband, een multifunctionele fitnessbank en een wellnessbal. Wat als het Technogym Research and ...

Dit is de nieuwe Omega Seamaster van James Bond

No Time to Die Als ’tijd’ in de titel van je laatste film zit, ...

Stars Chefs @ Sea: een culinaire cruise in de Caraïben aan boord van MSC Seaside

Eten, drinken en tegelijk de wereld zien… who’s in?  “Stars Chefs @ Sea” – ...