Hier is aflevering 3 van BOSS 9 (video)

Wie komt er een stap dichter bij het felbegeerde GGPoker-contract? 

Ronde 2 van de Poker Interviews voor onze BOSS 9-finalisten! Tijd voor 3 van hen om op de spreekwoordelijke gril te gaan liggen! Ze hebben allemaal één ding gemeen: de zin om de jury te overtuigen dat zij dat felbegeerd GGPoker-contract verdienen! Maar dat gaat niet simpel worden… Vier experten wachten hen op met een boel lastige vragen. Want goed kunnen pokeren is uiteraard belangrijk. Maar van een merkambassadeur wordt veel meer verwacht! Wie zal de meeste chips weten te verzamelen? Ontdek het in aflevering 3 van de BOSS 9.

En abonneer je zeker op het YouTube kanaal om verder op de hoogte te blijven.

You May Also Like

Nieuwe Belgische Realityshow gaat op zoek naar beste pokerspeler

En hier is aflevering 1! GGPoker.be – ‘s werelds grootste poker website – is op ...

Nuki onthult nieuwe generatie Smart Locks

En wij gaan het binnenkort uitgebreid testen! Met twee gloednieuwe Smart Locks en een ...