Adidas herlanceert iconische Stormtrooper-sneakers

May the Force be with you 

Dik twintig jaar na Star Wars: Episode I: The Phantom Menace (1999) en zijn eerste lancering komt Adidas opnieuw met zijn Stormtrooper-sneakers, voor velen gebaseerd op de infanteristen uit het succesvolle Star Wars hoewel het model aanvankelijk ‘The Kobe’ heette, naar de man waarvoor ze eigenlijk gemaakt werden, legende Kobe Bryant.

Toch snappen we de gelijkenis met de witte gemaskerde troopers van het Galactisch Keizerrijk uit het Star Wars-universum. Ondanks alle gelijkenissen is er geen collab tussen Adidas en Disney, die de rechten van Star Wars heeft. De kans dat de echte Stormtroopers dus effectief in Adidassen in het rond zullen lasershooten lijkt ons dus klein.

Of we deze sneakers in België zullen zien? Het antwoord hierop zullen we schuldig moet blijven. Wat we wel weten is dat ze afgelopen donderdag in de US gelanceerd zijn en dat ze als zoete broodjes verkopen… en dat op een moment er niet eens een nieuwe Star Wars in de cinemazalen draait. De timing had beter gekund, niet?

 

You May Also Like

Ruben Focketyn wil mensen laten wegdromen met nieuwe debuutplaat (Interview)

‘Zee van tijd’ is de titel geworden van Ruben Focketyn, de Antwerpse singer-songwriter die ...

MenStyle Test: ArtSound BRAINWAVE09

Lekker Belgisch Wie heeft er al eens gehoord van ArtSound? Zij zijn onderdeel van ...

Dit waren de stoerste of heetste Insta 'Acid Cowboys' op We Can Dance! (foto's)

Het influenceer-feestje van het jaar! Zien en gezien worden in een ongekende sfeer op ...