Adidas herlanceert iconische Stormtrooper-sneakers

May the Force be with you 

Dik twintig jaar na Star Wars: Episode I: The Phantom Menace (1999) en zijn eerste lancering komt Adidas opnieuw met zijn Stormtrooper-sneakers, voor velen gebaseerd op de infanteristen uit het succesvolle Star Wars hoewel het model aanvankelijk ‘The Kobe’ heette, naar de man waarvoor ze eigenlijk gemaakt werden, legende Kobe Bryant.

Toch snappen we de gelijkenis met de witte gemaskerde troopers van het Galactisch Keizerrijk uit het Star Wars-universum. Ondanks alle gelijkenissen is er geen collab tussen Adidas en Disney, die de rechten van Star Wars heeft. De kans dat de echte Stormtroopers dus effectief in Adidassen in het rond zullen lasershooten lijkt ons dus klein.

Of we deze sneakers in België zullen zien? Het antwoord hierop zullen we schuldig moet blijven. Wat we wel weten is dat ze afgelopen donderdag in de US gelanceerd zijn en dat ze als zoete broodjes verkopen… en dat op een moment er niet eens een nieuwe Star Wars in de cinemazalen draait. De timing had beter gekund, niet?

 

You May Also Like

Voor u getest: SodaStream ‘Art’, bruiswatertoestel in retrostijl

Niet alleen voor groene jongens SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de ...

illy Art Collection, daar wij onze espresso in stijl drinken

Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd… Duracell-konijnen we zijn, of een ...

MenStyle geurtip: Jimmy Choo Man Aqua

Een zomers briesje  Parfums? Onze kast puilt uit maar dat neemt niet weg dat ...