Adidas herlanceert iconische Stormtrooper-sneakers

May the Force be with you 

Dik twintig jaar na Star Wars: Episode I: The Phantom Menace (1999) en zijn eerste lancering komt Adidas opnieuw met zijn Stormtrooper-sneakers, voor velen gebaseerd op de infanteristen uit het succesvolle Star Wars hoewel het model aanvankelijk ‘The Kobe’ heette, naar de man waarvoor ze eigenlijk gemaakt werden, legende Kobe Bryant.

Toch snappen we de gelijkenis met de witte gemaskerde troopers van het Galactisch Keizerrijk uit het Star Wars-universum. Ondanks alle gelijkenissen is er geen collab tussen Adidas en Disney, die de rechten van Star Wars heeft. De kans dat de echte Stormtroopers dus effectief in Adidassen in het rond zullen lasershooten lijkt ons dus klein.

Of we deze sneakers in België zullen zien? Het antwoord hierop zullen we schuldig moet blijven. Wat we wel weten is dat ze afgelopen donderdag in de US gelanceerd zijn en dat ze als zoete broodjes verkopen… en dat op een moment er niet eens een nieuwe Star Wars in de cinemazalen draait. De timing had beter gekund, niet?

 

You May Also Like

MenStyle On Tour: LEV-Days Citröen in Parijs

Welle weeral weg… Een tripje naar Parijs? Dat laten we niet te snel liggen. ...

The Sky is the Limit: BMW M850i Night Sky Individual

Letterlijk en figuurlijk!  Gisterennacht werd de M850i Night Sky Individual voorgesteld. Niet toevallig de nacht ...

Mister C., een welbespraakte lefgozer die deelneemt aan de Red Bull Trans Siberian Extreme

We hebben al veel interviews gedaan met ambitieuze lefgozers maar na vandaag hebben we ...