Adidas herlanceert iconische Stormtrooper-sneakers

May the Force be with you 

Dik twintig jaar na Star Wars: Episode I: The Phantom Menace (1999) en zijn eerste lancering komt Adidas opnieuw met zijn Stormtrooper-sneakers, voor velen gebaseerd op de infanteristen uit het succesvolle Star Wars hoewel het model aanvankelijk ‘The Kobe’ heette, naar de man waarvoor ze eigenlijk gemaakt werden, legende Kobe Bryant.

Toch snappen we de gelijkenis met de witte gemaskerde troopers van het Galactisch Keizerrijk uit het Star Wars-universum. Ondanks alle gelijkenissen is er geen collab tussen Adidas en Disney, die de rechten van Star Wars heeft. De kans dat de echte Stormtroopers dus effectief in Adidassen in het rond zullen lasershooten lijkt ons dus klein.

Of we deze sneakers in België zullen zien? Het antwoord hierop zullen we schuldig moet blijven. Wat we wel weten is dat ze afgelopen donderdag in de US gelanceerd zijn en dat ze als zoete broodjes verkopen… en dat op een moment er niet eens een nieuwe Star Wars in de cinemazalen draait. De timing had beter gekund, niet?

 

You May Also Like

Echte petrolheads poppen vanavond Bugatti-champagne

De betere champagne van Maison Carbon Wie geld teveel had en het nieuwe jaar ...

Sony zet de toon met nieuwe headphone

De WH-1000XM5 Aangezien wij vaak op weg zijn, is een goede headphone iets wat ...

Met deze zonnebrillen van David Beckham ben jij een stijlicoon

Bend it… euh, Wear it like Beckham Eyewear by David Beckham collectie lente/zomer 2021 ...