Kurt Cobains gitaar kan nu van u zijn

De linkshandige Fender Mustang gaat onder de hamer…

Pure nostalgie. Dat is het gevoel als we terugdenken aan de betreurde Kurt Cobain en zijn Nirvana, de rockband die met wereldhits als ‘Smells Like Teen Spirit’ en ‘Lithium’ tenten nog steeds op zijn kop kunnen zetten en mensen zich laten verleiden tot een stevig potje luchtgitaar.

Nu, misschien is het moment wel aangebroken om te stoppen met luchtgitaar en de enige echte blauwe linkshandige Fender Mustang van Cobain aan te schaffen en de baas van heel de tent te worden. Zo wordt deze gitaar, die we kennen uit de officiële videoclip geveild bij veilinghuis Julien’s Auctions.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nirvana (@off1cial_nirvana)

Al zal je wel diep in je portemonnee moeten headbangen want ze hopen er niet minder dan 800.000 dollar voor de iconische gitaar op te halen. Met een deel van dat geld willen ze goede doelen steunen die zich inzetten voor geestelijke gezondheid. De cirkel is rond als je weet dat Kurt, die stevig aan de drugs zat en kampte met geestelijke problemen, zichzelf van het leven beroofde met een shotgun.

Cover: giphy

 

 

You May Also Like

McLaren en APL lanceren HySpeed-sneaker

De sneaker voor snelle jongens (en meisjes) F1 is big business. Niet alleen heeft ...

BMW Belux lanceert eigen podcast ‘The Road To Neue Klasse’

BMW Belux lanceert een eigen podcast vol Belgische BMW-verhalen. Van de in België geproduceerde ...

MenStyle Real Estate: Rapper Boef verpatst dit heerlijk stulpje

Gewoon Boef man… “Ik ben in de buurt, ik moet hosselen, Politie wil me ...