Dit is de nieuwe BMW X7

Een verjongingskuur

Wanneer een BMW de leeftijd van drie jaar heeft bereikt, is het meestal tijd om de scherpe kantjes wat bij te veilen en ondergaan ze meestal een verjongingskuur, ook wel een facelift genoemd. Dit is ook zo voor de BMW X7.

 

Die krijgt een hertekende voorbumper en nieuwe koplampen. Die laatste worden in twee gedeeld waarvan de bovenste rij LED dagrijlichten bevatten en onderaan de adaptieve lichten. De nieren worden niet groter maar je kan ze wel optioneel laten pimpen met de ‘Iconic Low’, dat we ook al eerder terugvinden in de vernieuwde 8-serie.

 

Ook achteraan vinden we nieuwe lichtblokken en om het helemaal af te maken is er optioneel de mogelijkheid om tot 23″ grote velgen onder je X7 te leggen. Groter werd het nooit in München. Binnenin vinden we het gebogen paneel met een 12,3″ scherm voor de bestuurder en een centraal scherm van net geen 15″.

 

Niet alleen visueel, ook onderhuids zijn er een paar lichte aanpassingen. Zo krijgt de instapper, de xDrive 40i zespitter benzine, 380 pk en krijgt de xDrive 40d, de diesel nu 352 pk. Het absolute topmodel blijft de M60i xDrive, die zijn V8 530 pk op het asfalt jaagt. Wij kunnen niet wachten die laatste eens grondig te testen.

You May Also Like

Porsche Cayenne Coupé ‘Performance’ pakt nieuw Ring-record (Video)

En zet met een droge 7.38,925 zo zijn neefje uit Ingolstadt op plaats 2… ...

MenStyle Road Test: BMW M4 Competition (Video Full Review)

Omdat beelden meer zeggen dan woorden… Afgelopen week lieten we al een teaser los ...

MenStyle Road Test: Audi RS3

De ideale driftkikker… en dan hebben we het niet alleen over de kleur Of ...