Zo knalde Dubai het nieuwe jaar in

Nergens ter wereld knalde het harder…

Wie aan nieuwjaar denkt, denkt vaak ook aan vuurwerk! En geen betere plek om naar een memorabel vuurwerkspektakel te gaan kijken dan in Dubai, toch? Ook dit jaar zakten er honderdduizenden mensen af naar verschillende locaties om het nieuwe jaar in knallende Dubai-stijl in te zetten. Inspiratie nodig voor je 2022-bucketlist? Deze top 5 mooiste vuurwerkmomenten van dit jaar kunnen je alvast een stapje in de goede richting duwen.

1. Wie het nieuwe jaar écht glamoureus wilde inzetten, moest op oudejaarsavond in het iconische vijfsterrenhotel Atlantis, The Palm zijn. Vergezeld van een live band, cancan-dansers en voorzien van een spectaculair uitzicht op de Arabische Golf én een rijkelijk high-end buffet konden gasten er de hele nacht feestvieren. En het hoogtepunt, dat was het vuurwerk over de magische Dubai skyline.

2. Ook in het Burj Al Arab, ’s werelds beroemdste hotel, ging het er feestelijk aan toe. Daar gingen gasten het nieuwe jaar in met live-entertainment, een uitzicht om ‘U’ tegen te zeggen en natuurlijk een kleurrijke vuurwerkshow.

3. Wie naar Dubai trekt, zal natuurlijk niet snel de befaamde Burj Khalifa skippen. De foodies onder ons konden er een gezellig tafeltje reserveren in een van de vele restaurants en hotels aan de Sheikh Mohammed Bin Rashid Boulevard of in het centrum van Dubai. En aan de Dubai Mall kon je getuige te zijn van de indrukwekkende licht- en watershow die voorafging aan de knallende finale om middernacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DubaiMediaOffice (@dubaimediaoffice)

 4. Mocht het nog iets meer zijn dan enkel vuurwerk? Dan was de Dubai Festival City Mall jouw go-to, met entertainment voor alle leeftijden. Van ongelooflijke lichtshows tot lasershows en waterjets – the whole shebang.

5. Wie kan er zeggen dat ze het nieuwe jaar hebben gevierd samen met 190 andere landen, en dat allemaal in één avond? In de Expo 2020 kregen bezoekers die unieke kans. Je werd er meegenomen op een muzikale reis rond de wereld en wanneer de klok middernacht sloeg, werd het terrein één universeel feest, gevuld met licht, projecties en – you guessed it – vuurwerk!

Foto’s: LVTPR

You May Also Like

Opnieuw leven in de brouwerij met summer BREW

Een nieuwe zomer-hotspot tussen de brouwketels van een ‘Bolleke De Koninck De bekende pop-up loods ...

Antwerpse basketballegendes kondigen Antwerps kampioenschap pleintjesbasket aan

3X3 tornooi is deel van nieuw Street Culture Festival Straatgenoten  Antwerpen is en blijft ...