Win 5 jaar gratis koffie met dank aan Cantata

Dat is nu eens een mooie eindejaarscadeau 

Belgisch koffie- en theeverdeler Cantata zet het eindejaarsfeest dubbel en dik in. Met de stuntactie ‘Win 5 jaar GRATIS koffie’ en tal van andere verrassingen trakteert Cantata zijn klanten voor de vijfde verjaardag. Het merk, dat als grote missie ‘even herkenbaar worden zoals gevestigde merken als Rituals en Yves Rocher’ heeft opende afgelopen weekend hun zesde, en tot nu toe grootste winkel van Cantata, in het Luikse winkelcentrum Shopping Belle-île. En er is nog meer. Zo openen ze in januari een zevende winkel in Turnhout, een nieuwe vestiging in de provincie Antwerpen.

De Luikse vestiging van Cantata zal met zijn 100 vierkante meter de grootste zijn tot nu toe. Een deel wordt omgebouwd tot magazijn en er komt ook een grotere proefzone dan in de andere vestigingen. Luik wordt de zesde vestiging en zeker niet de laatste. “Door corona hebben we een heel zwaar jaar achter de rug. Toch willen we meer dan ooit blijven groeien”, zegt CEO Chantal Hoorens. “We kijken ondertussen verder naar een aantal Vlaamse centrumsteden. Met Nederland zijn we volop bezig én de Scandinavische landen interesseren ons, want dat zijn echte koffiedrinkers. Luxemburg zit ook in ons tweejarenplan. Over vijf jaar willen we twintig winkels hebben. Het is onze droom om van Cantata een herkenbaar merk te maken in alle winkelcentra. Een beetje zoals bijvoorbeeld Rituals en Yves Rocher. Waar je ook komt, je herkent die brands meteen.”

En zeggen dat het vijf jaar geleden begon met een winkel in Wijnegem. “We werden meteen overrompeld. Al had ik nooit durven dromen dat we zouden staan waar we nu staan. Zo snel ging het allemaal. En dankzij onze klanten en fans van het merk was dit nooit mogelijk geweest. Daarom dat we onze vijfde verjaardag vooral met hen willen vieren. We trakteren op tal van manieren. In de week tussen Kerstmis en nieuwjaar genieten alle klanten van feestelijke kortingen. En we lanceren een grootschalige nationale winactie. Je kan 5 jaar gratis Cantata koffie winnen! 5 jaar vol heerlijk gratis ochtend (middag en avond) geluk. Gewoon raden hoeveel kilogram koffie er in de volle silo’s zitten, zoals opgesteld in elke winkel. Diegene die er het dichtst bij zit wint en voorzien wij de komende jaren van onze koffie.

Actie 5 jaar Cantata: De STUNT actie loopt tot en met 31 december. 6 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Ben je trouwens nog op zoen naar een lekker kerst- of eindejaarscadeau? Dan is de Xmas giftbox nog wel een idee. Ontdek hier de verschillende koffie en thee Christmas Ontdekkingspakketten van Cantata.

You May Also Like

Nieuwe Mercedes S-klasse is een technologisch hoogstandje

Alsof de ingenieurs van NASA zich ermee gemoeid hebben… Het is zover! De nieuwe Mercedes ...

Goede voornemens 2020: Hou alles op orde met deze tips!

Goede voornemens 2020: Hou alles op orde met deze tips! Geordend het nieuwe jaar ...

MenStyle Tip: Barbershop Ground Zero by Roel Melis

De geknipte man, deze prijswinner! Vergeet de (sorry voor de misschien niet zo ‘woke’ ...