Saint Laurent x SUPER73 is de e-bike voor de stijlvolle man

Modieus fietsen…

Hoewel, fietsen? Beetje trappen zal ook volstaan want dat is nu eenmaal het concept van een e-bike oftwel met een minimum aan inspanningen een maximaal aan kilometers afhaspelen. Ideaal dus om als stijlvolle kerel niet bezweet of afgepeigerd op kantoor aan te komen.

En wie stijlvol zegt denkt vaak aan grote modehuizen, Saint Laurent bijvoorbeeld. En het Franse modehuis denkt mee. Zo zijn ze een collab aangegaan met het elektrische fietsbedrijf SUPER73. De exclusieve, limited-edition release van de SUPER73-S2 Saint Laurent Electric Bike is geboren.

Het lichte frame uit vliegtuiglegering is matzwart en heeft op maat gemaakte leren stoelen, net als leren handvatten en een stijlvolle enkele koplamp. Uiteraard kunnen Saint Laurent merkdetails, aangebracht op de banden en de stoel, niet ontbreken. Verder zien we een volledig zwarte ketting en speciale schijfremmen wat het design compleet maakt.

Het is creatief directeur van Saint Laurent, Anthony Vaccarello, die het concept van deze e-bike bedacht en gerealiseerd heeft. De fiets haalt een snelheid van 45km/u met dank aan het 2.000 Watt vermogen. De accu levert stroom voor maximaal 64 kilometer.

Kostprijs? 6.500 dollar. Te bestellen HIER.

 

You May Also Like

Dit was een sensationeel en uitdagend GoPro-jaar (video)

We zullen er ons toch ook eens eentje moeten aanschaffen Hoe waaghalzen, stuntmannen, sporters,… ...

Toyota Yaris is verkozen tot Car of the Year

En volgt zo de Peugeot 208 op… Daar waar in 2020 Peugeot nog met ...

illy Art Collection, daar wij onze espresso in stijl drinken

Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd… Duracell-konijnen we zijn, of een ...