Saint Laurent x SUPER73 is de e-bike voor de stijlvolle man

Modieus fietsen…

Hoewel, fietsen? Beetje trappen zal ook volstaan want dat is nu eenmaal het concept van een e-bike oftwel met een minimum aan inspanningen een maximaal aan kilometers afhaspelen. Ideaal dus om als stijlvolle kerel niet bezweet of afgepeigerd op kantoor aan te komen.

En wie stijlvol zegt denkt vaak aan grote modehuizen, Saint Laurent bijvoorbeeld. En het Franse modehuis denkt mee. Zo zijn ze een collab aangegaan met het elektrische fietsbedrijf SUPER73. De exclusieve, limited-edition release van de SUPER73-S2 Saint Laurent Electric Bike is geboren.

Het lichte frame uit vliegtuiglegering is matzwart en heeft op maat gemaakte leren stoelen, net als leren handvatten en een stijlvolle enkele koplamp. Uiteraard kunnen Saint Laurent merkdetails, aangebracht op de banden en de stoel, niet ontbreken. Verder zien we een volledig zwarte ketting en speciale schijfremmen wat het design compleet maakt.

Het is creatief directeur van Saint Laurent, Anthony Vaccarello, die het concept van deze e-bike bedacht en gerealiseerd heeft. De fiets haalt een snelheid van 45km/u met dank aan het 2.000 Watt vermogen. De accu levert stroom voor maximaal 64 kilometer.

Kostprijs? 6.500 dollar. Te bestellen HIER.

 

You May Also Like

MenStyle Road Test: Subaru Impreza e-boxer (2020)

Vergeet de 90’s & 00’s, welkom in de ’20’s… Zoals beloofd in onze test ...

De nieuwe SmegAR app, voor iedereen met oog voor design

Smeg tovert virtuele 3D keukentoestellen in je huis De tijd dat keukens en keukentoestellen ...