Saint Laurent x SUPER73 is de e-bike voor de stijlvolle man

Modieus fietsen…

Hoewel, fietsen? Beetje trappen zal ook volstaan want dat is nu eenmaal het concept van een e-bike oftwel met een minimum aan inspanningen een maximaal aan kilometers afhaspelen. Ideaal dus om als stijlvolle kerel niet bezweet of afgepeigerd op kantoor aan te komen.

En wie stijlvol zegt denkt vaak aan grote modehuizen, Saint Laurent bijvoorbeeld. En het Franse modehuis denkt mee. Zo zijn ze een collab aangegaan met het elektrische fietsbedrijf SUPER73. De exclusieve, limited-edition release van de SUPER73-S2 Saint Laurent Electric Bike is geboren.

Het lichte frame uit vliegtuiglegering is matzwart en heeft op maat gemaakte leren stoelen, net als leren handvatten en een stijlvolle enkele koplamp. Uiteraard kunnen Saint Laurent merkdetails, aangebracht op de banden en de stoel, niet ontbreken. Verder zien we een volledig zwarte ketting en speciale schijfremmen wat het design compleet maakt.

Het is creatief directeur van Saint Laurent, Anthony Vaccarello, die het concept van deze e-bike bedacht en gerealiseerd heeft. De fiets haalt een snelheid van 45km/u met dank aan het 2.000 Watt vermogen. De accu levert stroom voor maximaal 64 kilometer.

Kostprijs? 6.500 dollar. Te bestellen HIER.

 

You May Also Like

Jacob & Co komt met horloge voor echte grootgrondbezitters

Na ‘The Godfather, nu de ‘Monopoly’-serie Wie een Jacob & Co in zijn horlogekast ...

Limited Edition DS 3 Crossback Faubourg verlegt de grens

DS… elegantie ten top! Saint-Honoré en zijn luxe boetieks, Saint-Germain en zijn hoge plaatsen ...

Mongrip, het luxe polsbandje met F1-roots

Het modeaccessoire voor echte petrolheads We gaan terug tot 2016 wanneer de Braziliaanse autocoureur ...