Netflix komt met driedelige serie over Tiger King’s Doc Antle

Showman or Con Man?

Netflix lanceert op 10 december de driedelige documentaire Tiger King: The Doc Antle Story, over één van de opmerkelijkste figuren uit de Tiger King-reeks. De makers schijnen het licht op de façade van de excentrieke eigenaar van grote katachtigen, Doc Antle. Eindelijk komt de schokkende waarheid naar buiten over zijn jarenlange machtsmisbruik.

Over Tiger King: The Doc Antle Story

De carrière van Tiger King’s Doc Antle heeft altijd in het teken gestaan van theatraal amusement en dat heeft hem een hele reeks bewonderaars opgeleverd. Maar onder de excentrieke, dierenminnende façade schuilt een roofdier dat veel gevaarlijker is dan zijn geliefde katachtigen en een man die duisterder is dan al zijn Tiger King-tegenhangers. In Tiger King: The Doc Antle Story wordt in drie afleveringen de waarheid ontrafelt over één van Amerika’s beruchtste figuren.  Aan het woord komen verschillende getuigen die hem, met hun verontrustende verhalen over misbruik en intimidatie, aan de top van de voedselketen plaatsen.

Tiger King: The Doc Antle Story is vanaf 10 december exclusief beschikbaar op Netflix

 

 

You May Also Like

Steun een online project van Belgische makelij

Belgische ondernemers, alle ondernemers tout court, gaan de komende maanden moeilijke tijden tegemoet. In ...

Jean-Claude Van Damme schittert in trailer ‘The Last Mercenary’

Een Netflix Original film met de ‘Muscles from Brussels’ Het is toch al eventjes ...