Take us back to New York

Een aanbieding van Connections op deze 4th of July

Wij staan te popelen en jij? Nu het ergste achter de rug lijkt, landen de grenzen weer openen en reizen weer een lust wordt, willen wij die grote plas over. Een virtuele trip door de straten van The Big Apple, allemaal goed en wel, maar wij willen the real thing! De allernieuwste hotspots te ontdekken? De tijd heeft in New York niet stilgestaan en het is misschien wel tijd New York te (her)ontdekken.

Evergreens en nieuwe trekpleisters

Uiteraard zijn er nog de evergreens als Central Park, Times Square, Soho en andere legendarische plekjes, maar ook nieuwe publiekstrekkers als Edge, tal van nieuwe rooftop bars, beergardens en meer zijn klaar voor jouw bezoek aan The Big Apple en geven je de onvervalste vibe die je nergens anders ter wereld vindt.

De voordeligste deals en een leuk extraatje 

Wie een goede partner zoekt naar New York packages, moet bij de Belgische reisorganisator Connections zijn. Kerstshoppen? Black Friday meepikken? Of eerder de paas- of krokusvakantie, al dan niet met de jonge garde? Zij zorgen voor een comfortabele rechtstreekse vlucht, een fijn verblijf in een tophotel en een inbegrepen wandeling met de gidsen van BENY of een bezoekje aan Edge, een platform waar je een verbluffend 360° zicht hebt over de metropool.

Meer info en/of gewoon boeken doe je HIER.

Credits: Pixabay

You May Also Like

Menstyle VS Camper Chef Bart V: Risotto Seafood met bokskampioen Ronald Gavril

ENGLISH VERSION HERE Deze poulain van Floyd Mayweather, Ronald “The Thrill” Gavril, wordt de ...

Vliegen en rijden als een baas: Combideal Porsche 911 Turbo S & Embraer

Omdat we aan sommige deals niet kunnen weerstaan…   Geluk bij een ongeluk, gisteren ...

crypte-laken

MenStyle on the road : Crypte van Laken

Citytrippen, het staat op de bucketlist van iedere millennial. Ontsnappen aan de stress van ...