Take us back to New York

Een aanbieding van Connections op deze 4th of July

Wij staan te popelen en jij? Nu het ergste achter de rug lijkt, landen de grenzen weer openen en reizen weer een lust wordt, willen wij die grote plas over. Een virtuele trip door de straten van The Big Apple, allemaal goed en wel, maar wij willen the real thing! De allernieuwste hotspots te ontdekken? De tijd heeft in New York niet stilgestaan en het is misschien wel tijd New York te (her)ontdekken.

Evergreens en nieuwe trekpleisters

Uiteraard zijn er nog de evergreens als Central Park, Times Square, Soho en andere legendarische plekjes, maar ook nieuwe publiekstrekkers als Edge, tal van nieuwe rooftop bars, beergardens en meer zijn klaar voor jouw bezoek aan The Big Apple en geven je de onvervalste vibe die je nergens anders ter wereld vindt.

De voordeligste deals en een leuk extraatje 

Wie een goede partner zoekt naar New York packages, moet bij de Belgische reisorganisator Connections zijn. Kerstshoppen? Black Friday meepikken? Of eerder de paas- of krokusvakantie, al dan niet met de jonge garde? Zij zorgen voor een comfortabele rechtstreekse vlucht, een fijn verblijf in een tophotel en een inbegrepen wandeling met de gidsen van BENY of een bezoekje aan Edge, een platform waar je een verbluffend 360° zicht hebt over de metropool.

Meer info en/of gewoon boeken doe je HIER.

Credits: Pixabay

You May Also Like

Twee iconische clubs heropenen Ibiza met een nooit geziene dansmarathon

Van zaterdagmiddag 12u tot… Wie er gedurende de coronapandemie zwarte sneeuw heeft gezien? De ...

Te Huur: Jamaicaanse villa waar James Bond is geboren

Zet die Martini maar al klaar Fans van James Bond, opgelet. Te midden van ...