MenStyle On Tour: BMW M-modellen testen op Circuit Zolder

En tegelijk een Europese première meepikken…

Of we zin hadden in een Europese première en tegelijk ons nog eens laten gaan op het circuit van Zolder. Twee vragen waar je als petrolhead geen neen op kan zeggen. Hoewel, aangezien we nog altijd ons brood niet alleen kunnen verdienen met MenStyle alleen, moesten we even passeren bij de andere baas. Het antwoord was helaas ‘njet’… er stond een belangrijke meeting op het programma en die mochten we absoluut niet missen.

Gelukkig zijn er altijd anderen die staan te springen voor zo’n opportuniteit en vonden we deze in de vorm van onze pa, een man die trouwens ook benzine door de aderen voelt stromen, en was er ook onze videoman Jonas Van Gestel om de honneurs waar te nemen.

En wat stond er op het programma? De Europese premières van de BMW M4 Cabrio en de BMW X3 M en X4 M, die we hier al eens uitgebreid uitlichtten, én wat rondjes met de sympathieke heren, waaronder meester-instructeur Danny, van BMW Driving Experience die ons het circuit met de nieuwe BMW M3 en BMW M4 opjoegen in gezelschap van F1-piloot Alex Albon en YouTube-fenomeen POG.

En omdat beelden veel meer zeggen dan woorden, vind je hier het foto- en videoverslag.

Btw, wens je zelf ook eens deel te nemen aan een BMW M Driving Experience? Neem dan snel een kijkje hier en boek je eigen zitje! Pure fun en tegelijk ook leerrijk! Wat moet een mens nog meer hebben? (Aan mijn baas… iets vlotter verlof?)

You May Also Like

Duitsland kan niet lachen met 414km/u op Autobahn

Ongelimiteerd snelheid?  Ook wij keken met verbazing naar een breedlachende Tsjech die zijn Bugatti ...

MenStyle Roadtest : Fiat 500X (1.0) FireFly

Een vurig vliegje  Een facelift én nieuwe motoren. Zo werd de nieuwe Fiat 500X ...