Atelier Jalaper vervaardigt stijlvolle horloges uit een Aston Martin DB5

Een legende om de pols

Je hebt er die dromen en je hebt er die gewoon dromen realiseren, zoals Louis Jalaber en Simon Szleper. Samen durfden ze het aan om een wel heel bijzonder project te lanceren, een alliantie tussen een uurwerk en een iconische sportwagen. En zo werd een wijzerplaat geboren uit een fragment van de motorkap van een Aston Martin DB5. En zo ontmoeten twee werelden, horloges en auto’s, die zich in het verleden al meermaals met succes met elkaar verbonden zich opnieuw.

Het resultaat zijn horloges met een sober en verfijnd design met als gemene deler dat ze zijn vervaardigd uit onderdelen van de Aston Martin DB5, de auto die wereldberoemd werd met niemand minder dan James Bond aan het stuur.

De automatische horloges stralen de Britse elegantie van de unieke sportwagen uit en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, twee met datum en twee met dag en datum. De kas is verkrijgbaar in zilverstaal of zwart PVD. Prijzen situeren zich tussen 800 en 1.150 euro en zijn via HIER te bestellen.

 

You May Also Like

MenStyle Roadtest: Abarth 595 Pista

Pista…de naam niet gestolen! “Jens, zin in een weekje testrijden met de Abarth 595 ...

Ferrari P80/C…one of a kind!

Een uniek exemplaar… Helaas gaan we deze krachtpatser nooit op de openbare weg zien ...

Zakdoek van wenende Messi te koop aangeboden voor 1 miljoen dollar

Er zit genetisch materiaal in… aldus de verkoper “Dit is het slechtste en verdrietigste ...