Antwerpen verwelkomt mooie schepen

En niet in de haven deze keer…

Neen wij doen nooit aan politiek, wat natuurlijk niet wil zeggen dat we altijd even politiek correct zijn. Soit, links, rechts, blauw, groen of schaamrood, er zijn er maar weinigen die ons kunnen verleiden tot een vrolijk geschreven noot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Els van Doesburg (@elsvandoesburg)

Tot nu want wie heeft sinds vandaag na het afscheid van Fons Duchateau een schepenrol te pakken? De wel erg ravissante 31-jarige Els van Doesburg. Voor haar grote doorbraak werkte ze al voor federaal fractieleider Peter De Roover, een man waarvan ondergetekende nog les van heeft gekregen.

Ze wordt door de Vlaamse pers omschreven als jong, ongegeneerd conservatief, ambitieus, niet bang om af en toe te provoceren, met een vlotte pen en een uitgesproken maatschappelijk engagement. En voeg er ook maar ineens mooi aan toe!

Cover: Instagram

You May Also Like

Hell Yeah! Porsche 911 ontsnapt (voorlopig) aan elektrificatie

Voor altijd de ultieme drivers car… Ook Porsche ontsnapt er niet aan… elektrificatie. Zo ...

Wij vieren 21 juli met alleen maar Belgische Babes

Oh Dierbaar België… Tien dagen na onze Vlaamse feestdag is het opnieuw prijs, oftewel ...

Gezocht: 2 modellen om te gaan shooten in Spanje voor Vlaams lingeriemerk Shartelle

Who’s in? Al altijd gedroomd om model te staan in het buitenland? Lingerie “Shartelle” en ...