Antwerpen verwelkomt mooie schepen

En niet in de haven deze keer…

Neen wij doen nooit aan politiek, wat natuurlijk niet wil zeggen dat we altijd even politiek correct zijn. Soit, links, rechts, blauw, groen of schaamrood, er zijn er maar weinigen die ons kunnen verleiden tot een vrolijk geschreven noot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Els van Doesburg (@elsvandoesburg)

Tot nu want wie heeft sinds vandaag na het afscheid van Fons Duchateau een schepenrol te pakken? De wel erg ravissante 31-jarige Els van Doesburg. Voor haar grote doorbraak werkte ze al voor federaal fractieleider Peter De Roover, een man waarvan ondergetekende nog les van heeft gekregen.

Ze wordt door de Vlaamse pers omschreven als jong, ongegeneerd conservatief, ambitieus, niet bang om af en toe te provoceren, met een vlotte pen en een uitgesproken maatschappelijk engagement. En voeg er ook maar ineens mooi aan toe!

Cover: Instagram

You May Also Like

Adultsterren aan het woord (1): Veerle Peeters

De adult-scène in Vlaanderen is tijdens Corona ontploft. Daar waar er een paar jaar ...

Pikante Instagram-foto van Maxime Meiland doet stof opwaaien

Hoezo? Er is toch geen stof te zien?  Dat is nu net het probleem, ...

Knappe Michelle heeft een lingerieverslaving

En daar hoeft ze voor ons niet voor in behandeling te gaan ‘My AlterEgo has a ...