Antwerpen verwelkomt mooie schepen

En niet in de haven deze keer…

Neen wij doen nooit aan politiek, wat natuurlijk niet wil zeggen dat we altijd even politiek correct zijn. Soit, links, rechts, blauw, groen of schaamrood, er zijn er maar weinigen die ons kunnen verleiden tot een vrolijk geschreven noot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Els van Doesburg (@elsvandoesburg)

Tot nu want wie heeft sinds vandaag na het afscheid van Fons Duchateau een schepenrol te pakken? De wel erg ravissante 31-jarige Els van Doesburg. Voor haar grote doorbraak werkte ze al voor federaal fractieleider Peter De Roover, een man waarvan ondergetekende nog les van heeft gekregen.

Ze wordt door de Vlaamse pers omschreven als jong, ongegeneerd conservatief, ambitieus, niet bang om af en toe te provoceren, met een vlotte pen en een uitgesproken maatschappelijk engagement. En voeg er ook maar ineens mooi aan toe!

Cover: Instagram

You May Also Like

Knapperd Justine Szpringer heeft onze gebeden aanhoord (Interview)

Een goede week geleden lieten we Justine Szpringer nog eens op jullie los. Ze postte ...

Een photoshoot tijdens Corona? “Temptation” Angelique laat zien dat het kan!

With a little help from her friends… We hadden het Premier Wilmès tijdens haar ...

Pikt Nisa Van Baelen straks het kroontje van Miss Exclusive in? (Interview)

Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze in Corona-tijden nog doorgaan is ...