Een flesje van F1-piloot en wijnboer Daniel Ricciardo misstaat niet in jouw wijnkelder

Zet je nu al op de wachtlijst…

Wie zegt dat drank, rijden en sporten niet samen gaan? Hoor anders maar eens bij Daniel Ricciardo. Niet dat hij met een glaasje teveel op achter het stuur van zijn F1-bolide kruipt maar de man investeert in een eigen wijn. Een overblijfsel uit zijn Franse periode bij Renault? Neen! Aangezien er in zijn thuisland genoeg wijngaarden zijn, perst hij, samen met zijn partner en wijnproducent St Hugo, zijn druiven in Australië.

De officiële naam van de twee rode wijnen is DR3 x St Hugo. DR staat, uiteraard, voor Daniel Ricciardo, en nummertje 3 is hetzelfde nummer dat op zijn McLaren zal prijken dit jaar. De eerste rode wijn is een Cabernet Sauvignon uit 2015 met druiven uit het plaatsje Coonawarra. De tweede  De andere heeft een jaartje langer gerijpt en is gemaakt van Shirah-druiven uit de Barossavallei.

Kostprijs? 65 Australische dollar per stuk, omgerekend zo’n 42 euro (exclusief invoertaksen). Want ja, je kan ze invoeren. Al zal je als Europeaan je wel moeten registeren op de wachtlijst van St Hugo. Wij staan er in ieder geval op en hopen snel een DR3 te kraken.

You May Also Like

Rapha en Bang & Olufsen brengen ultiem kerstcadeau voor echte trainingsbeesten

Kerstcadeau gespot!  Bang & Olufsen is synoniem geworden voor onberispelijke geluidskwaliteit en vakmanschap,  Rapha ...

MenStyle Tip: Barbershop Ground Zero by Roel Melis

De geknipte man, deze prijswinner! Vergeet de (sorry voor de misschien niet zo ‘woke’ ...

Een e-bike? Top voor de conditie! 

Heb jij al een E-bike op de kop getikt? Wat, te sportief voor zo ...