F1-held Fernando Alonso heeft een eigen Bang & Olufsen draagbare luidspreker

En jij kan hem kopen

5 podiums, dat is wat ouderdomsdeken en lepe Spaanse vos Fernando Alonso dit jaar presteert in de F1. De man, die ver weg lijkt van zijn retour is zo ‘best of the rest’ achter de twee ongenaakbare Red Bulls van Max Verstappen en Sergio Perez. Fernando lijkt zich ook erg te amuseren en rijdt schijnbaar constant met een grote smile rond. Is het misschien dankzij de pompende setjes die hij in zijn nieuwe speaker meesleurt?

Zo kondigt Bang & Olufsen met trots een limited-edition van de Beosound Explore draagbare luidspreker aan, in samenwerking met de tweevoudig F1-wereldkampioen. De limited-edition Beosound Explore wordt geleverd in een marineblauwe aluminium afwerking, met een lichtblauwe stoffen binnenkant en een marineblauwe karabijnhaak. De blauwe tinten van de speaker worden gecontrasteerd door een opvallende neon rode stoffen band. Bovendien is de speaker voorzien van Fernando Alonso’s handtekening, geëtst op de bovenste rand van de speaker, en zijn geluksnummer op de pin van de speakerband voor een persoonlijk tintje.

“We zijn verheugd dat we voor de derde keer met Fernando samenwerken om een van onze bekroonde producten naar onze klanten te brengen met een speciale limited-edition”, zegt Bang & Olufsen Vice President of Product Marketing, Michael Henriksson. “In de 20 jaar sinds Alonso in 2003 in Maleisië voor het eerst op het Formule 1-podium stond, hebben we zijn carrière gevolgd en zijn gedeelde passie voor muziek en prestaties zorgt voor een perfect huwelijk tussen hem en Bang & Olufsen.”

VOOR UITMUNTENDHEID PLEITEN

Fernando Alonso is tweevoudig wereldkampioen F1, tweevoudig winnaar van de 24 uur van Le Mans en winnaar van de 24 uur van Daytona. Hij is een drijvende kracht in de autosport en deelt Bang & Olufsen’s visie van uitmuntendheid. Fernando Alonso vierde onlangs zijn 100e podiumplaats, een historische mijlpaal die slechts zes coureurs in de geschiedenis van de Formule 1 hebben behaald. Velen bewonderen Fernando Alonso’s passie voor voortdurende verbetering, zijn lange levensduur in zijn sport en zijn rijke geschiedenis.

Voorafgaand aan de aankondiging van een limited-edition Beosound Explore is de relatie tussen Bang & Olufsen en Fernando Alonso de afgelopen jaren opgebloeid. Als merkambassadeur heeft Bang & Olufsen de successen van Fernando Alonso op en naast het circuit ondersteund en gevierd.

“Ik heb altijd muziek gebruikt als trainingspartner voor maximale prestaties en als ik me mentaal voorbereid op een race. Muziek helpt me mijn gemoedstoestand in balans te brengen voordat ik in de auto stap, terwijl ik adrenaline opbouw voor de uitdaging die voor me ligt. Deze samenwerking met Bang & Olufsen was voor mij een trots moment”, aldus Fernando Alonso.

Beosound Explore met Fernando Alonso is nu online beschikbaar voor 229 euro op www.bang-olufsen.com.

GEMAAKT VOOR AVONTUUR

Deze limited-edition Beosound Explore is afgewerkt in Bang & Olufsen’s Factory 5 in Struer, Denemarken. Het kenmerkende geluid van het merk en het Scandinavische design van de Beosound zijn duurzaam. De Beosound Explore is de eerste luidspreker op de markt met geanodiseerd aluminium voor een betere krasbestendigheid, waardoor het de perfecte luidspreker is voor buitenactiviteiten. Als Bang & Olufsen’s meest lichtgewicht luidspreker heeft de Beosound Explore een IP67-certificering, wat betekent dat hij tot 30 minuten lang kan worden ondergedompeld in maximaal 1 meter water. Met tot 27 uur speeltijd houdt de draagbare geluidsmetgezel de muziek gedurende een hele dag van buitenactiviteiten, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. De limited-edition van Beosound Explore met Fernando Alonso is vanaf vandaag beschikbaar voor klanten op www.bang-olufsen.com.

You May Also Like

“All or Nothing”, de docu-reeks over Juventus die je niet mag missen

Binnenkort te zien op Amazon Prime Amazon Prime en documentaires over de grootste voetbalploegen, ...

Antwerpse basketballegendes kondigen Antwerps kampioenschap pleintjesbasket aan

3X3 tornooi is deel van nieuw Street Culture Festival Straatgenoten  Antwerpen is en blijft ...

Ayrton Senna’s Honda NSX voor astronomisch bedrag te koop

Iemand nog een dikke £500.000 in een sok onder de matras liggen? Hoewel Ayrton ...