Vlaamse Pareltjes LXIII (63): Eleonore du Zoute

Vlaanderen boven!

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag zetten we de knappe Eleonore du Zoute in de kijker. Deze knappe prille dertiger uit Knokke-Heist (allez, dat vermoeden we aan de naam te zien) laat zien dat er ook een zelfzeker leven op tram 3 te beleven valt. Met haar heerlijke vormen, guitig snuitje, killer legs, mooie poes (niet gelogen) en hondjes is deze stijlvolle blondine ook een leuke verschijning om volgen. En stijlvol? Zelfs als ze aan het poetsen is, doet ze dit op Louboutins en met een glaasje Dom Perignon in de handen. Stijlvoller wordt het niet.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected].


 

You May Also Like

Knapperd Justine Szpringer heeft onze gebeden aanhoord (Interview)

Een goede week geleden lieten we Justine Szpringer nog eens op jullie los. Ze postte ...

Wij losten de ‘Tablet of MenStyle’ op EOTB Double Dutch-babe Jamecia

Vergeet Temptation Island, vergeet Love Island, wil je keiharde actie en drama van een ...

‘Blind Getrouwde’ Laura deelt ons haar beauty-geheim

Een middel tegen cellulitis?  Vergeet de perfecte plaatjes op Instagram, deze zijn ongetwijfeld door ...