Man geeft roze Bugatti cadeau voor Valentijn

Die had iets goed te maken…

Je hebt zo van die mannen die alles voor de rest verkloten. Terwijl wij met een fles champagne, aardbeien, slagroom, een uithaal driegangenmenu en een droogboeket bloemen voor de deur van ons lief stonden, was er een andere dude die gisteren een Silk Rosé gelakte Bugatti Chiron Sport als cadeau op de oprit parkeerde. Daar ging dus onze nobele poging om een vrouw te imponeren.

Wel zouden wij een iets grotere egoïst zijn en een Chiron Sport voor onszelf bestellen maar wetende dat de gemiddelde Bugatti eigenaar er meer dan één in zijn garage heeft staan, zal hij zelf ook wel een exemplaar in de garage hebben staan.

Alice, wat we konden afleiden aan de hoofdsteunen en instaplijsten, is sinds gisteren (minstens voor even) een erg gelukkige vrouw en zal er geen probleem mee hebben om haar man de komende weken met plezier te verwennen, tenzij ze geen sikkepit geeft om het gebrul van de W16 quad-turbo van 1.500 pk die je in minder dan 2,5 seconden naar 100km/u of naar een topsnelheid van 420 km/u brengt.

Kostprijs? Daar wordt met geen woord over gerept. Maar als je weet dat de ‘basis’-versie zo’n 2,65 miljoen euro kost (zonder BTW en taksen), dan weet je dat we hier best nog een paar hondertjes bijtellen.

Foto’s: Bugatti

 

 

You May Also Like

Primeur op Spa-Francorchamps: Audi e-tron GT

Wat een weekend! Afgelopen weekend vond de 24u van Spa-Francorchamps plaats. Helaas zonder publiek ...

Deze legende komt naar Europa

De Ford Bronco Daar waar de Ford Mustang decennia lang al overal ter wereld ...

BMW i4 begint met eDrive40 en M50 en dit zullen ze kosten

Doet Elon Musk al in zijn broek?  De volgende in de rij die een ...