Inked Girl Céline wil gezien én gehoord worden (Interview)

Geen grijze muis willen zijn in de massa. Dat is het doel van Inked Girl Céline en ze nam de koe bij de horens. Niet dat wij koeien zijn…eerder viriele stieren maar feit is wel dat dit ambitieus tattoo-model zichzelf even voorstelde en voor we het wisten hadden we een aangenaam gesprek. En omdat wij een open boek zijn, konden we dit gesprek dan ook maar best ineens met de hele wereld delen. Het relaas…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @celine.rose_ op

Dag Céline, voor zij die je niet kennen…stel jezelf eens voor in vijf woorden?
Extravagant, zelfzeker, ambitieus, goedlachs, real!

Dat komt hier goed! Waar ben je zoal mee bezig geweest de laatste maanden? 
Niet zo heel erg veel sinds de lockdown. Aangezien evenementen en conventies afgelast zijn is er voor mij veel weggevallen en heb ik op dit moment een vrij “gewoon” leventje. Haha!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @celine.rose_ op

Wij zijn blij dat je er nog mee kan lachen! We kennen je vooral als (tattoo-)model, wat wil je ermee bereiken? 
Ik ben weinig bezig met wat ik ermee wil bereiken. Ik laat alles op me afkomen. Vorig jaar droomde ik ervan een cover te halen en dat is me intussen ook gelukt! Helaas is modellenwerk niet iets wat je je hele leven kan blijven doen, maar ik hoop er echt het maximale uit te kunnen halen! Ik droom net als ieder model om naar Amerika te vertrekken. De kansen die je daar krijgt zijn zoveel mooier dan hier in ons belgenlandje. Daarnaast wil ik graag ook mijn eigen brand opstarten. Lady boss he?
Allez, een bazig type dus! Soit, over welke tattoo ben je het meest trots?
Ongetwijfeld mijn “chestpiece”…En waar heb je het meeste spijt van?
Het minst trots ben ik op de leeuw op mijn zijkant. Die ben ik momenteel aan het weglaseren. Beginnersfoutje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @celine.rose_ op

Iedereen heeft recht op minstens één foutje! Wanneer is de volgende gepland…geen foutje maar tattoo dan?
Ik plaats zowat elke maand 2/3 tattoos, de volgende is maandag alweer gepland!

En wat zal daar achter zitten? 
Momenteel ben ik volop bezig met mijn legsleeves maar die hebben geen betekenis. Bij mij gaat het meer om een bepaalde stijl die ik mooi vind!

Authenticiteit dus…iets waar jij je wel van anderen onderscheidt op sociale media. Hoe belangrijk vind je dit trouwens?  
Vroeger was ik daar niet echt mee bezig maar in 2020 kan je gewoonweg niet anders. Sociale media heeft een grote impact gehad op mijn modellencarrière als “inkedgirl”. Gezien worden en opvallen tussen duizenden andere modellen is dan ook een must. In feite kan je het vergelijken met een portfolio.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @celine.rose_ op

Voor welk tripje mogen ze je altijd wakker maken?
Ongetwijfeld Londen en Japan! Niet alleen de omgeving maar ook de cultuur! Alles kan en alles mag! Fluo haar, gekke kleren, tattoos,… Do your thing! Love it! Mijn laatste trip was trouwens naar Rotterdam, so far het beste weekendje van 2020!

En daar zal het, vrees ik, dit jaar dan wel bij blijven. Wat zijn jouw ambities nog?
Als model? Hopelijk kan ik tegen die tijd vertellen dat ik ook mijn naam gemaakt heb in het buitenland en niet enkel hier in België! Voor minder ga ik niet! Op privé vlak blijft het heel cliché: kinderen hebben, trouwen, een huis kopen in het buitenland! Na mijn carrière als model wil ik een rustiger leven tegemoet gaan en kunnen genieten van mijn gezin.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @celine.rose_ op

Over gezin gesproken, is er nu dan tijd en ruimte voor de liefde? 
Jazeker! Relaties zijn niet altijd gemakkelijk geweest, vooral omdat ik vaak van huis ben en dat brengt de nodige stress en jaloezie met zich mee maar wanneer je een partner hebt die achter je staat valt dat zeker te combineren!

Hoe ben je te verleiden?
Moeilijk! ‘Hard to get’ zoals ze zeggen? Ik hou helemaal niet van machogedrag! Mannen die attent en respectvol met een vrouw kunnen omgaan, daar val ik voor! Ik word graag als een prinsesje behandeld! Maar ja.. wie niet?

Euh…wij? En horen er ook kleffe openingszinnen bij?
De beste was in Diedjies! Die herinner ik me nog heel goed! Iemand stapte op me af en vroeg: ‘Twee keuzes…naam of nummer? Niet de meest originele maar zo geraak je wel snel aan de praat! Met openingszinnen zoals ‘Hoi ik ben Tarzan, wil je aan mijn liaan slingeren’ ben je uiteraard aan het verkeerde adres! Haha

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @celine.rose_ op

Je moet al wel een zieke geest en lage pijngrens hebben om iemand aan je liaan te laten slingeren, en neen, we spreken niet uit ervaring. Soit, ter afsluiting, wat wil je zeker nog kwijt?
Er heerst nog altijd veel taboe over tatoeages en dat wil ik doorbreken. In 2020 is dit de normaalste zaak van de wereld maar toch heb je vaak mensen die hierover vooroordelen hebben. Discriminatie niet? Een tatoeage kan tegenwoordig je baan kosten, terwijl dit helemaal niets verandert aan je motivatie en hoe je bent als persoon. Mijn tatoeages laten verwijderen omdat ik anders geen baan krijg, zou ik nooit doen. Ik ben wie ik ben en daar wil ik ook op beoordeeld worden. Op mijn kennen en kunnen en niet vanwege mijn uiterlijk. Ik sta positief in het leven en wil andere mensen inspireren om niet bang te zijn. Dare to be different!

Bam! Mooi gesproken! Voor we afsluiten, klaar voor een vluggertje?
Is dit niet heel direct?

Gewoon springen en snel antwoorden is de boodschap…
Ik spring…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @celine.rose_ op

Het duurste item in mijn kleerkast is…mijn moncler jas
Mijn favoriete designmerk is…Yves Saint Laurent
Mijn favoriete reisbestemming is…Japan
Mijn favoriete stad is…Londen
Bikini of lingerie? Lingerie
Mooi dom of lelijk slim? Mooi dom.. denk ik?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @celine.rose_ op

Geld is voor mij…belangrijk! ik hoef niet te zwemmen in het geld, een voetbadje is genoeg
My ultimate crush is…Stephen James
Ik ben verslaafd aan…speculooskoekjes!
Ik voel me het meest sexy als ik…aan het shooten ben!
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…knuffelen met mijn kat
Als ik de Lotto win, dan…verhuis ik naar Japan of Londen! See ya!
Ochtend- of avondseks? Avondseks! Niets ontspannender na een lange werkdag!
Niemand weet dat ik…een heel gevoelig meisje ben! Terwijl mensen vaak het tegenoverstelde denken!

En met deze confession sluiten we het gesprek af! Bedankt om ons lastig te vallen (lacht) en heel veel succes met alles wat je verder nog onderneemt! Wij blijven het met plezier volgen! En volgen? Dat doe je ook gewoon het best via Instagram! 

You May Also Like

Marisa Papen tovert IJsland om in Heetland

Oei, de poolkappen! Marisa Papen is in Ijsland en dat hebben ze daar geweten.Tijdens ...

Knappe onderneemster Jill Cnudde is aan het knallen

Als er iemand een “bikini-body” heeft, dan is zij het wel… Anderhalf jaar geleden ...

Goed geconserveerde Jennifer Lopez heeft de oplossing voor dit dorstig weer

Ze heeft het nog steeds… Ondanks haar gezegende leeftijd van 53 jaar is Jennifer ...